پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱

با تصویب هیات رئیسه مجلس خبرگان؛

دومین اجلاسیه خبرگان رهبری از آذر به اسفند موکول شد

دومین اجلاسیه خبرگان رهبری از آذر به اسفند موکول شد

هیات رئیسه مجلس خبرگان طی مصوبه‌ای زمان برگزاری دومین اجلاسیه خبرگان رهبری را از ۲۴ و ۲۵ آذر به ۱۷ و ۱۸ اسفند تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت رئیسه و نیز جلسه کمیسیون‌های تحقیق و سیاسی- اجتماعی مجلس خبرگان رهبری امروز(پنجشنبه) در قم برگزار شد.

بر اساس این گزارش، هیات رئیسه مجلس خبرگان طی مصوبه‌ای زمان برگزاری دومین اجلاسیه خبرگان رهبری را از ۲۴ و ۲۵ آذر به ۱۷ و ۱۸ اسفند تغییر داد. بر این اساس دومین اجلاسیه خبرگان در تاریخ مقرر، در محل ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

همچنین در نهمین جلسه کمیسیون سیاسی _اجتماعی مجلس خبرگان رهبری نیز مسائل کلان اقتصادی و نیز فرهنگی با رویکرد بررسی کارکردها و اقدامات انجام شده در مقابل آسیب های فضای مجازی با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و کارشناسان معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است امروز سومین جلسه کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان رهبری (طبق اصل ۱۱۱ قانون اساسی) نیز تشکیل شد. در این جلسه بحث درباره وظایف کمیسیون که در جلسات گذشته در دستور کار بود، ادامه پیدا کرد.

کد خبر 3807761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha