پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

مدیر کل ثبت احوال استان زنجان:

۱۲ هزار و ۲۳۳ مورد واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است

۱۲ هزار و ۲۳۳ مورد واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است

زنجان- مدیر کل ثبت احوال استان زنجان گفت:طی هفت ماهه سالجاری۱۲ هزار و ۲۳۳ مورد واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۶ درصد کاهش داشته است.

احد جودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طی هفت ماهه سالجاری۱۲ هزار و ۲۳۳ مورد واقعه ولادت در استان زنجان رخ داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۶ درصد کاهش داشته است.

وی اظهار کرد:تعداد ولادت ثبت شده در مهلت قانونی طی هفت ماهه سالجاری برابر با ۱۲ هزار و ۶۴ واقعه می باشد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۳۱ درصد کاهش داشته است.

مدیر کل ثبت احوال استان زنجان گفت: تعداد ولادت ثبت شده طی هفت ماهه سالجاری به طور متوسط برابر با ۵۷ مورد واقعه ولادت بوده که به طور تقریبی در هر دو ساعت پنج واقعه ولادت رخ داده است.

جودی افزود: تعداد موالید پسر طی هفت ماهه سالجاری برابر با ۶ هزار و ۳۵۸ واقعه بوده و تعداد موالید دختر برابر با پنج  هزار و ۸۷۵ مورد بوده است.

وی ادامه داد: نسبت جنسی پسر به دختر طی هفت ماهه سالجاری برابر با ۱۰۸ می باشد یعنی به ازای ثبت تولد هر ۱۰۰ دختر، تولد ۱۰۸ پسر به ثبت رسیده است.

مدیر کل ثبت احوال استان زنجان از وقوع دو هزار و ۷۰۲ مورد واقعه وفات در استان زنجان طی هفت ماهه سالجاری خبر دادو گفت: وقوع وفات نسیت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۵۳ درصد کاهش داشته است.

کد خبر 3810091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha