۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷

قاضی زاده هاشمی در مخالفت با صالحی امیری:

رئیس جمهور حقوقدان، برای حوزه فرهنگ «سرهنگ» انتخاب کرده است

رئیس جمهور حقوقدان، برای حوزه فرهنگ «سرهنگ» انتخاب کرده است

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شگفت است رئیس جمهوری که از سرهنگ بودن تبری می جست امروز سرهنگی را برای حوزه فرهنگ انتخاب کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحن علنی مجلس اظهار کرد: آنچه در نطق خود می گویم فقط دغدغه های فردی من نیست بلکه انعکاس نگرانی های نمایندگان شما درباره رویش های علف های هرز در دشت بی فرهنگی ما در خانه خودتان است.

وی افزود: من مخالفتم را با تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط آقای سیدرضا صالحی امیری ابتدا برای فرهنگ سرزمینم و دوم برای شخص آقای صالحی امیری انجام می دهم.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: بنده و برخی دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارای سوابق فرهنگی هستیم و دستی بر آتش فرهنگ داریم. حال فرهنگی امروزی ما بدتر از آن است که شما بتوانیم از پس آن بربیایید.

وی خاطرنشان کرد: سالها است که فرهنگ در این مملکت غریب افتاده است و کمترین سهم را از بوته توجهات دارد. مدتهاست عرصه فرهنگ درگیر بازی جناح و افراد غیر فرهنگی شده و نفس بسیاری از حوزه های فرهنگی ما را به شماره انداخته است.

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شوربختانه برنامه های شما نشان می دهد که دستهای شما خالی از تر آن است که بتوانید دردی از فرهنگ این مملکت دوا کنید. اگر شما  توانستید در میان رشته های مدیریت دولتی و علوم سیاسی با فرهنگ ارتباطی پیدا کنید من قادر به چنین کاری نیستم.

وی افزود: من نمی توانم میان عضویت در دادگاه ارتش و فرهنگ ارتباطی پیدا کنم. شگفت است رئیس جمهوری که از سرهنگ بودن تبری می جست امروز سرهنگی را برای حوزه فرهنگ انتخاب کرده است. شما امروز می خواهید میراث دار کرسی وزارتی باشید که پیش از شما داستانهای عبرت آموزی در مورد آن رقم خورده و قربانیان زیادی گرفته است.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: راستی آیا می دانید چرا نوبت برای شما باز شده است؟ آیا می دانید چرا آقای جنتی امروز وزیر نیستند؟ ایشان نه شهید کنسرت هستند و نه به دلیل توجه دولت به تذکرات علما و مراجع عظام کنار گذاشته شدند. اگر دولت قرار بود به این دغدغه ها پاسخ دهد باید همان ۳ سال پیش کار امروز را انجام می داد.

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: اگر دلیل برکناری آقای جنتی را خبر ندارید حتما روزی برای شما علت آن را خواهم گفت. امروز چیزی نمی گویم زیرا از رهبر معظم انقلاب آموخته ام مراقب گفتن ها و نگفتن هایم باشم.

وی تاکید کرد: شما چقدر خودتان را متخصص تر از اقای جنتی می دانید؟ شما کتابهایی را به نام خودتان منتشر کردید که بیشتربه کتاب سازی می ماند تا یک اثر علمی واقعی. شما به اتکای کدام تحصیلتان و به اتکای کدام تجربه کاری تان جرأت کردید کتاب مفاهیم و نظریه های فرهنگی را بنویسید؟ با کدام رانت این کتاب را به چاپ ششم رساندید؟

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: من از موسپیدان فرهنگ شرم دارم  زیرا این مسئله اوج مظلومیت حوزه فرهنگ در کشور است. شما دانستنی های رایزنی فرهنگی را نوشته اید؛ خداوکیلی این کتاب را از کجا نوشته اید؟   آیا درسش را خوانده اید؟ تجربه اش را کسب کرده اید؟

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: شما چند مورد سابقه برای خود نوشته اید. آیا سربازی گمنام امام زمان(عج) برای شما خدایی ناکرده باعث خجالت است که خواسته اید آن را از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پنهان کنید.

وی تاکید کرد: آقای سیدرضا فلاح! این اسم مستثعار شما است. ما در این مملکت دست سربازان گمنام امام زمان(عج) را که برای امنیت مردم تلاش می کنند می بوسیم. مخصوصا اگر قصد ورود به حوزه فرهنگ را نداشته باشند. واقعا این مورد که از قلم انداختید یا فکر کردید نمایندگان مردم حواسشان نیست.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: بعد از اینکه از نمایندگان مردم رای اعتماد گرفتید در مواجه با هنرمندان کشورم، سید رضا صالحی امیری خواهید بود یا سیدرضا فلاح؟ وقتی یک سینما گر برای بازکردن فیلمش یا یک نویسنده برای دریافت مجوز یک کتاب به شما مراجعه کرد شما چه می کنید؟ آیا پرونده حفاظتی او نگاه خواهید کرد یا کارنامه هنری اش را مرور می کنید؟ فرض کنید نمایندگان،  شما را شایسته این سمت دانستند، بین هنرمندان و بالادستی ها که شما همیشه جانب بالادستی ها را نگاه داشته اید از کدامگروه حمایت می کنید؟

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: آیا یادداشت ها و دستورهای گاه و بیگاه برای ممیزی های بی قاعده را در کتاب و موسیقی و فیلم انجام خواهید داد؟ اگر رئیس جمهور دو خط نوشت که فلان بخش فیلم «رستاخیز» را حذف یا اکرانش نکنید مطیع او خواهید بود یا صدای قلب احمدرضا درویش را می شنوید؟ لطفا بگویید ما با کدام جنبه چهره شما طرف هستیم؟

وی گفت: شما در جمع اصلاح طلبان خود را پیرو مکتب نیاوران و سهله و سمحه خوانده اید آیا در مکتب شما جایی برای مستضعفان و پابرهنگان هم وجود دارد؟   یا فکر می کنید حرف زدن از این آدمها دیگر قدیمی شده است؟ شما در جایی از مکتب نیاوران سخن می گویید و در کمیسیون فرهنگی بیان می کنید که می خواهم در وزارت ارشاد دفتری مخصوص حوزه علمیه فعال کنم و شورای فقیهان تشکیل دهم. ما کدام را باور کنیم قسم حضرت عباس را یا آن مورد دیگر را؟

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: شما در کمیسیون فرهنگی مجلس، کنسرت موسیقی را با مشروبات الکلی مقایسه کرده اید و مشابه دانسته اید. شما گفتید همانطور که عده ای مشروبات الکلی می خواهند و ما باید جلو آنها را بگیریم اگر کسانی هم کنسرت می خواهند باید از خواسته آنها جلوگیری کنیم. باید از آنهایی که برای اعتلای موسیقی پاک سرزمین من تلاش می کنند عذرخواهی کنید که با چنان نگاهی داوطلب چنین مسئولیتی شده اید.

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: مطالبی که در مورد آقای نادران توزیع شد من از ایشان استعلام گرفتم مبنی بر اینکه آقای صالحی امیری گفته اند ایشان معذرت خواهی کرده و توبه نامه نوشته اندو یا محکوم شده اند. آقای نادران این موضوع را تکذیب کرده اند. مطلبی که در مورد آقای احمد توکلی مطرح شد درباره سایت الف بوده است.
 

کد خبر 3812374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha