پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۷:۴۹

بازتاب رای جنجالی فیفا؛

انتقاد از محرومیت بازیکنان قطر/ نکونام درگیری‌ها را شروع کرد!

انتقاد از محرومیت بازیکنان قطر/ نکونام درگیری‌ها را شروع کرد!

روزنامه‌های قطری به انتقاد از رای انضباطی فیفا علیه چهار بازیکن تیم ملی این کشور و محرومیت آنها پرداخته و جواد نکونام مربی تیم ایران را مقصر اصلی درگیری‌های پیش آمده معرفی کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد یاسر، خالد مفتاح، مشعل عبدالله و عبدالکریم حسن چهار بازیکن تیم ملی قطر هستند که به خاطر جنجال های دیدار مقابل تیم ملی ایران در انتخابی جام جهانی در استادیوم آزادی با محرومیت مواجه شده اند. احمد یاسر، خالد مفتاح و مشعل عبدالله هر کدام با دو جلسه محرومیت از همراهی این تیم و همچنین ۷۵۰۰ یورو جریمه مالی مواجه شدند و عبدالکریم حسن نیز با محرومیت رسمی سه جلسه ای و جریمه نقدی ۱۵هزار یورویی مواجه شد تا قطری ها برای دیدار آتی خود مقابل چین با مشکل بزرگی مواجه شوند.

این رای امروز در روزنامه‌های قطری بازتاب گسترده‌ای داشته و رسانه‌های این کشور از تصمیم فیفا انتقاد کرده‌اند. روزنامه «الرایه» در این خصوص نوشت: « این محرومیت به خاطر اتفاقاتی بوجود آمده که در دیدار با تیم ایران در مرحله انتخابی جام جهانی در تهران رخ داد؛ اتفاقاتی که جواد نکونام مربی تیم ایران با انجام یک حرکت غیر ورزشی مقابل سرمربی تیم ملی قطر بعد از به ثمر رسیدن گل در وقت‌های اضافه آنرا شروع و شعله‌ور کرد.»

در ادامه این گزارش به تغییرات ترکیب تیم قطر بعد از رای فیفا اشاره شده است: «رای انضباطی فیفا سرمربی قطر را مجبور به ایجاد تغییر در ترکیب تیم ملی این کشور کرد و بازیکنان جوانی مثل سالم الهاجری و فهد شنین جایگزین خواهند شد.»

روزنامه‌های الشرق و الوطن هم با ابراز تعجب از رای صادر شده، تصمیم فیفا را ناعادلانه دانسته‌اند.

کد خبر 3815285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha