به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدرضا تقوی قائم مقام جامعه روحانیت مبارز در حاشیه مراسم ختم مرحوم شجونی در جمع خبرنگاران با اشاره به نتیجه انتخابات آمریکا اظهار کرد: چه ترامپ پیروز باشد وچه کلینتون در سیاست های کلی آمریکا هیچ تاثیری ندارد. برخی خیال می کنند اگر ترامپ بیاید به گونه ای دیگر می شود، نظام آمریکا را افراد دیگری در پشت صحنه اداره و سیاست گذاری می کنند.
تقوی تاکید کرد: موضع ایران در مقابل امریکا مشخص است، آنهایی که در راس ریاست جمهوری آمریکا قرار می گیرند باید خود را با سیاست های ایران تنظیم کنند نه اینکه ایران سیاست های خود را با آنها تنظیم کند.
قائم مقام جامعه روحانیت افزود: سیاست های ما از اول انقلاب مشخص بوده و همواره رژیم صهیونیستی را نامشروع و اشغالگر می دانیم و معتقدیم غربی ها خصوصا آمریکا دروغ می گویند و دموکراسی را براساس منافع خود تفسیر می کنند.
وی گفت: امریکا به تعهداتش پایبند نیست. بعد از جنگ جهانی دوم بیش از پنجاه حمله به کشورهای دنیا کرده است. چنین نظامی قابل اعتماد نیست.
تقوی ادامه داد: مغزهایی در پشت صحنه آمریکا را می گرداند و این رییس جمهور امریکا نیست که این کشور را می گرداند.
قائم جامعه روحانیت تاکید کرد: انهایی که در صحنه هستند عاملی از سیاست هایی است که در پشت سر پایه گذاری می شود و اینها عمل می کنند.
نظر شما