به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نوسازی مدارس استان بوشهر، غلامحسین حسینی در آئین آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی، توانبخشی دانش آموزان استثنایی بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای هزار و ۱۷۶ دانشآموز استثنایی است که این افراد در ۳۳ مدرسه ویژه تحصیل می کنند.
وی اظهار کرد: عمده مدرسههای استثنایی در استان بوشهر دارای عمر بیش از ۲۰ سال است و طبق نیازهای دانش آموزان دهه ۷۰ ساخته شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنائی استان بوشهر بیان کرد: برخی معلولیت های نو ظهور وجود دارد که فضای کنونی موجود جوابگوی نیازهای این افراد نیست.
حسینی افزود: شمار کارکنان حوزه آموزشی و توانبخشی این اداره ۳۴۰ نفر است که به دلیل جذب در گذشته منطبق با نیازها نیست و در این زمینه نیز با کمبود هایی روبرو هستیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر بیان کرد: مجتمعی که امروز عملیات ساخت آن آغاز می شود مطابق با نیازهای دانش آموزان دچار مشکلات بینایی ساخته می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، با کمک خیرین مدرسه ساز، عملیات اجرایی مجتمع آموزشی، توانبخشی دانش آموزان استثنایی بوشهربا حضور صالحی مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور آغاز شد.
نظر شما