پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

رئیس سازمان دانش آموزی استان بوشهر خبر داد:

رونق بازدیدهای علمی و گردشگری برای دانش آموزان استان بوشهر

رونق بازدیدهای علمی و گردشگری برای دانش آموزان استان بوشهر

بوشهر - رئیس سازمان دانش آموزی استان بوشهر از رونق بازدیدهای علمی و گردشگری برای دانش آموزان استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسنی توابع صبح دوشنبه در بازدید دانش آموزان از شعبه یک تامین اجتماعی شهید هندی زاده بوشهر ضمن قدردانی از اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر برای همکاری در اجرای این برنامه اظهار داشت: سازمان دانش آموزی برنامه های مختلفی را به عنوان فوق برنامه برای محصلان در نظر دارد.

محمود حسنی توابع اظهار داشت: سازمان دانش آموزی نهادی غیردولتی و عمومی و وابسته به وزارت آموزش و پرورش است که فعالیت های خارج از بحث تحصیل را برای دانش آموزان برنامه ریزی می کند تا در حین تحصیل با مفاهیم مختلف کاربردی آشنا شوند.

وی افزود: رونق بازدید و گردشگری در قالب برگزاری اردو و بازدید از ادارات و دستگاه های مختلف یکی از فوق برنامه های این سازمان برای دانش‌آموزان است و در همین راستا برای آشنایی با صنعت بیمه ۱۵ گروه ۴۰ نفره دانش آموزی از شعب تامین اجتماعی استان بوشهر بازدید خواهند کرد.

رئیس سازمان دانش آموزی استان بوشهر بیان داشت: یکی دیگر از اهداف این سازمان فرهنگ سازی و ارتقای سطح آگاهی عمومی دانش آموزان و آینده سازان کشور است که در همین رابطه فوق برنامه هایی برای ایشان اجرا خواهد شد.

حسنی توابع ادامه داد: ارتقای سرمایه اجتماعی، هم یکی از اهداف مهم این سازمان به شمار می رود که تلاش می شود با برنامه های مختلف، فرهنگ اجتماعی دانش آموزان را ضمن علم آموزی، تقویت کند و در کنار درس، در حوزه هایی همچون سلامت، سیاست، تربیت بدنی، امور مذهبی و فرهنگی دانش آموزان را آشناتر سازد.

کد خبر 3860414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha