به گزارش خبرنگار مهر، سه شنبه شب در ادامه برنامه های شعرخوانی ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب که به میزبانی شهر ادب و هنر برگزار می شود، شاعران ایران و برخی کشورهای منطقه به شعرخوانی با موضوع انقلاب و مقاومت پرداختند.
هر یک از میهمانان این رویداد فرهنگی و هنری که صبح سه شنبه در آرامگاه حافظ شیرازی آغاز به کار کرد و سروده های خود را خواندند.
درنخستین شعرخوانی حجت الاسلام زکریا اخلاقی در شب شعر انقلاب حضور یافت و قطعاتی از اشعار خود را قرائت کرد و در ادامه شاعری از کشور آذربایجان با نام «زمیر محمود اوف» مخاطبان را به ضیافت شعر دعوت کرد.
پس از خوانش اشعار توسط شاعر آذربایجانی «هیلانه عطاالله» بانوی شاعر کشور سوریه در شب شعر انقلاب حضور یافت و به شعرخوانی پرداخت که مورد استقبال مخاطبان و میهمانان ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب قرار گرفت.
نخستین شب شعر این جشنواره با اجرای شاعران استان فارس همراه بود که طیبه نیکو، بانوی شاعره شیرازی قطعاتی از سروده ها و دل مویه های خود را در رسای مقاومت و انقلاب به حاضران ارایه کرد.
گوهری در ابتدای شعرخوانی خود پیرامون جهان امروز و حال و هوای این دنیا شعری بلند سرود و در قطعات بعدی شعرهای کوتاهی خواند.
در حاشیه برگزاری نخستین شب شعر انقلاب دبیر اجرایی ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب به خبرنگار مهر، گفت: شوقی بزیع از کشور لبنان، هیلانه عطاءاله از کشور سوریه، محمد صالح صرخوه از کشور کویت، زامیق محمود اف از کشور آذربایجان، محمد الأمین از کشور هلند، سید احمد حسین ازکشور پاکستان و شاه منصور خواجه اف از کشور تاجیکستان از جمله مهمانان حاضر در این جشنواره هستند.
محمد کرم الهی عنوان کرد: ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب، با موضوعات عدالت و انسانیت، وحدت امت اسلامی و رفعت ملی، اخلاق و معارف دین و گفتمان انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی در بخش های مسابقه ملی (شعرمجموعه و تک اثر و پژوهش)، مسابقه بین المللی (شعر تک اثر) در تالار صدرا و سینا دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود.
رئیس حوزه هنری فارس در ادامه افزود: «سکوت سرشار از هیاهو» که شامل مجموعه شعرهای تازهای از شاعران جوان عرب است در ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب رونمایی می شود.
وی با بیان اینکه کتاب یادشده در برگیرنده مجموعه آثاری از شاعران کشورهای فلسطین، سوریه، لبنان، عراق، کویت، مصر، یمن و مراکش توسط موسی بیدج و فائزه جمالی گردآوری شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه های ششمین جشنواره بین المللی شعر انقلاب که به میزبانی حوزه هنری فارس برگزار می شود محفل ادبی دیدار مهر با حضور شاعران ملی و بین المللی شرکت کننده در حرم حضرت احمدبن موسی، شاهچراغ(ع) از ساعتی پیش حضور یافته سروده های خود را به زائران سومین حرم اهل بیت(ع) تقدیم کردند.
نظر شما