پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خبرداد؛

تصویب ۲۵ طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان مرکزی

تصویب ۲۵ طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی در استان مرکزی

اراک-قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: ۲۵ طرح در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد در استان مرکزی، با حضور وزیر کشور در کارگروه اجتماعی استان به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که با حضور رحمانی فضلی، وزیر کشور در اراک برگزار شد، اظهار داشت: ۲۵طرح در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و امور فرهنگی استان مرکزی و همچنین حوزه مبارزه با مواد مخدر استان طی دو روز گذشته از سوی اعضای کارگروه مطرح و بررسی شد که در نشست روز جاری توسط وزیر کشور به تصویب رسید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در استان مرکزی در حوزه مبارزه با معضل اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی افزود: استان مرکزی از جمله استان های پیشرو در زمینه توانمندسازی بهبودیافتگان اعتیاد و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور افزود: طی سال جاری ۷۰ درصد از کشفیات مواد مخدر استان مرکزی از گلوگاه دلیجان به دست آمده و در مصوبات امروز برای احداث ساختمان ستاد مبارزه با مواد مخدر در این گلوگاه بودجه تخصیص یافت.

مویدی با بیان اینکه در استان مرکزی به لحاظ استقرار واحدهای بزرگ و صنعتی بودن و به تبع آن داشتن شرایط و فضای کارگری، طبیعتا آسیب اعتیاد بیشتر به چشم  می خورد، تصریح کرد: در استان مرکزی در ارتباط با پیشگیری از اعتیاد اقدامات خوبی انجام شده و از سوی دیگر برای زنان معتاد و آموزش آنان نیز اقداماتی در مرکز استان در دست انجام است .

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور عنوان کرد: ستاد مبارزه با موادمخدر کشور تلاش می کند تا سیاست ها و راهبردهای را به طور دقیق پیاده سازی کند .

مویدی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه استان مرکزی دارای محورهای مواصلاتی پر تردد است و بعضا رانندگان وسایل نقلیه سنگین گرفتار اعتیاد هستند و شرایط آنان خطراتی را در جاده ها به همراه دارد، برنامه ای برای شناسایی آنان و خارج کردنشان از چرخه حمل و نقل در دست اجرا است.

کد خبر 3875133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha