عباس رجبی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، بابیان اینکه سیل و بارندگی سبب شد که بشاگرد با قطعی چهار روزه تلفن مواجه و این شهرستان از دسترس خارج شود گفت: بارندگی اخیر در این شهرستان خسارات سنگینی را به بشاگرد وارد که منجر به مسدود شدن راه ها و قطع شبکه مخابراتی و تلفن ها شد.
رجبی پور بیان داشت: قطعی تلفن ها سبب شد که هرگونه ارتباط مدیران و مردم شهرستان با داخل و خارج با مشکل مواجه شود و نتوانیم به درستی مشکلات وارده را منعکس کنیم.
معاون فرماندار بشاگرد گفت: با تلاش بی وقفه مدیران و همکاری و صبر و بردباری مردم در روستاها، میزان خسارات وارده در شهرستان را بررسی کنیم.
رجبی پور با اشاره به خسارات وارد شده در حوزه راه روستایی و شهرستان گفت: این بارندگی با وارد کرد خسارات ۲ میلیارد تومانی در بخش راه به راه های شهرستان خساراتی وارد کرده است.
رجبی پور گفت: قطعی تلفن های بشاگرد ناشی از پارگی شبکه فیبر نوری بود که با برطرف کردن موانع مشکل حل شده و فقط دوشهر سردشت و گوهران تلفنهای ثابت آنها قطع و دچار اختلال است.
رجبی پور بیان داشت: سیل و بارندگی به شبکه برق بشاگرد خسارت وارد کرده که سبب شکستگی و پارگی شبکه برق رسانی شده و پنج روستای(رینن کوچک و بزرگ، سگرکن، درجنگل، تیراحمد و ناشکی) برق آنها قطع است که به علت خرابی جاده ها امکان برطرف کردن این قطعی برق ممکن نیست.
وی با اشاره به حل مشکل بی آبی در بشاگرد وهمچنین خسارت یک میلیاردو ۸۰۰ میلیون تومانی زیر ساختها وچشمه ها در بخش آب گفت: سیل و بارندگی اگر چه خساراتی وارد کرده است اما مشکل بی آبی که مردم شهرستان را با بحران مواجه کرده بود برطرف و سبب پر آب شدن و سرریز شدن اکثر سدهای حوزه آبخیزداری شده است.
نظر شما