۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۰۰

حسن عباسی:

کسانی که به آمریکا خوش بین بودند ثمرات آن را دیدند

کسانی که به آمریکا خوش بین بودند ثمرات آن را دیدند

یاسوج - رئیس اندیشکده یقین گفت: کسانی که در انقلاب به آمریکا خوش بین بودند همه ثمرات آن را دیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباسی دوشنبه شب در جمع دانشجویان در یاسوج افزود: کسانی که در انقلاب به آمریکا خوش بین بودند همه ثمرات آن را دیدند.

وی بیان کرد: آمریکا دشمن قدار است که می داند چگونه کلاه بر سر رقیب بگذارد.

عباسی عنوان کرد: آمریکا همیشه به رکب زده و نمونه آن در سالهای ابتدای انقلاب است. لو رفتن عملیات شهدای غواص نشانه ای دیگر از اعتماد به آمریکا بود.

وی با اشاره به برخی اقدامات برای رابطه با آمریکا گفت: حکمت این است که رابطه با شیطان هیچ موقع قفلش باز نمی شود.

عباسی گفت: ۱۲۰۰میلیارد دلار در جنگ تحمیلی ضرر کردیم که همه نشانه از اعتماد به آمریکا است.

این کارشناس مسائل استراتژیک تصربح کرد: در مذاکرات هم اعتماد به آمریکا مشکلاتی را به وجود آورد و در مذاکرات هسته چیزی بدست نیاوردیم.

عباسی بیان کرد: هیچ گاه به امریکایی و انگلیسی جماعت اعتماد نکنید و بدانید دیپلماسی انقلاب اسلامی همان دیپلماسی قاسم سلیمانی است.

وی همچنین به تیپ ۴۸فتح و افتخار آفرینهای مردم کهگیلویه وبویراحمد در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این مردم سید علی را تنها نخواهند گذاشت.

کد مطلب 3919428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha