به گزارش خبرنگار مهر، حیدر نوروزی پنج شنبه شب در جمع خبرنگاران در حاشیه افتتاح پروژه های عمرانی شرق مازندران اظهار داشت: در چهار سال اخیر اقدامات بسیار خوبی در حوزه راه و شهرسازی در زمینه پروژه هایی مانند محور سوادکوه ، محور هراز ، کمربندی ها، تقاطع های غیرهمسطح و ارتقاء ایمنی در محورهای مواصلاتی استان انجام شده است که در افزایش این ایمن سازی ها تلاش می شود.
وی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در حوزه مسکن ، فنی و اجرایی و شهرسازی یادآور شد : ۱۶ هزار واحد مسکن مهر در دولت تدبیر و امید در استان مازندران به بهره برداری رسیده است که بیانگر اهتمام ویژه دولت به این مهم است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان مازندران در ادامه با بیان اینکه بیش از ۵۰ پروژه دولتی و اداری توسط راه و شهرسازی در استان مازندران تکمیل شده و یا در حال ساخت است که از این تعداد، سه پروژه مختص فرمانداری ها است.
نوروزی افزود : در حوزه ساخت و سازهای دولتی در دولت تدبیر و امید ۳۲۱۶ متر مربع بنا مربوط به ساختمان های دولتی احداث گردیده است و در زمینه احداث بیمارستان ها نیز مقدار ۱۲۵۹۱ متر مربع به فضای بهداشتی و درمانی استان اضافه شده است.
وی گفت: در حال حاضر دو بیمارستان با پیشرفت بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد در استان مازندران توسط راه و شهرسازی در دست ساخت است.
نظر شما