سردار نورعلی یاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به دنبال شکایت چند نفر مبنی بر کلاهبرداری از آنها از طریق فروش زمین غیر و بدنبال آن دستور قاضی پرونده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: بررسی های اولیه پلیس مشخص کرد، فردی خود را مالک بیش از چهار هزار متر مربع اراضی مسکونی در شهر ایلام معرفی کرده و مبادرت به فروش این اراضی به افراد دیگر کرده بود.
فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: خریداران بیخبر از همهجا پس از او امضای قولنامه عادی و پرداخت پول زمین مورد معامله وقتی به سراغ زمین خریداری شده خود می رفتند با ادعای مالکیت افراد دیگر روبرو میشدند.
وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی لازم و به دست آوردن سرنخ های مستند ، متهم را شناسایی و او را دستگیر کردند.
سردار یاری با اشاره به اینکه این فرد از ۱۶ نفر به همین صورت کلاهبرداری کرده بود، گفت: متهم پس از دستگیری با دستور مراجع قضایی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.
وی گفت:تحقیقات انجام شده حکایت از آن دارد که اراضی مورد معامله عمدتا در مالکیت دیگران و یا اراضی ملی بوده که متهم با جعل مدارک اقدام به فروش آنها می کرده است.
فرمانده انتظامی استان ایلام اعتماد بیجا به دیگران، انجام معاملات به روش سنتی و عدم استعلام از مراجع مربوطه را از عوامل به دام افتادن این مالباختگان عنوان کرد و گفت: افراد در خرید و فروشها ضمن اطمینان از اصل بودن مدارک بایستی در محل های قانونی و و دارای مجوز نسبت به انجام معامله اقدام کنند.
نظر شما