۲۳۴ داوطلب انتخابات شوراها در شهرستان ارومیه ثبت نام کردند

ارومیه- فرماندار ارومیه گفت: در روز نخست ثبت نام از داوطلبان انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان ارومیه ۲۳۴ داوطلب ثبت نام کردند.

عباس حسن خانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه روز نخست شاهداستقبال خوبی برای ثبت نام این دوره از انتخابات شوراها بودیم افزود: از این تعداد ۵۱ داوطلب حضور در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و ۱۸۳ داوطلب برای حضور در انتخابات شوراهای روستا بودند.

وی ادامه داد:ثبت نام داوطلبان شرکت در انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده و تا ششم فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

فرماندار ارومیه با بیان اینکه ثبت نام همه روزه در ساعت اداری انجام می گیرد افزود: شاهد حضور گسترده کاندیداها برای ثبت نام هستیم و لازم است داوطلبان قبل از مراجعه به فرمانداری به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و نسبت به دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

حسن خانی با اشاره به اینکه ۵۱۰ روستای شهرستان ارومیه واجد شرایط انتخابات هستند گفت: برگزاری انتخابات در روستاها ملزم به حد نصاب رسیدن تعداد داوطلبین شورای آن روستاست.

وی یاد آور شد: به فرض اگر در روستایی تعداد اعضای شورا ۳ نفر باشد برای انتخابات شورای آن روستا ۴ نفر باید ثبت نام کنند در غیر اینصورت انتخابات آن روستا برگزار نمی شود و بخشدار عهده دار مسئولیت آن روستا خواهد بود.

کد خبر 3936526

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha