پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۰۶

رئیس اداره میراث فرهنگی سیب و سوران:

آئین نوروزگاه در محل قلعه «سب» شهرستان سیب و سوران برگزار می شود

آئین نوروزگاه در محل قلعه «سب» شهرستان سیب و سوران برگزار می شود

زاهدان-رئیس اداره میراث فرهنگی سیب و سوران گفت: جشن نوروزی وآیین نوروزگاه با حضور استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در شهرستان سیب و سوران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، عبدالسلام محمدی اظهار داشت: جشن نوروزی و آئین «نوروزگاه» امروز با حضور استاندار و مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، در شهرستان سیب و سوران برگزار می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیب و سوران افزود: این مراسم ساعت ۱۶ امروز در محل قلعه «سب» شهرستان سیب و سوران برگزار می شود.

وی بیان کرد: این جشن با اجرای برنامه مختلفی همچون، اجرای موسیقی محلی، پخت نان محلی، برپایی بازی های بومی و محلی و ایجاد غرفه های صنایع دستی برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: روز دهم فروردین ماه، روز شهرستان سیب و سوران و به نام شکوه معماری بلوچی نامگذاری شده است. 

کد خبر 3941306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha