۱۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۱۰

آهنگساز ایرانی داور جایزه «جونو» شد/ حضور در یک رویداد معتبر

آهنگساز ایرانی داور جایزه «جونو» شد/ حضور در یک رویداد معتبر

رهبر ارکستر، آهنگساز و نوازنده ایرانی به عنوان داور جایزه «جونو» معتبرترین جایزه موسیقی کشور کانادا معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مازیار حیدری رهبر ارکستر، آهنگساز و پیانیست مقیم کانادا به عنوان داور جایزه «جونو» معتبرترین جایزه موسیقی کشور کانادا انتخاب شد.

جایزه جونو معتبرترین جایزه  موسیقی در کانادا است که سالی یکبار در ٤٤ رده موسیقایی گوناگون به هنرمندان برگزیده اعطا میشود. این جایزه از سال ١٩٧٠ تا کنون هر ساله اعطا شده و برای احترام به پیر جونو، اولین رئیس رادیو تلویزیون کانادا، چنین نامگذاری برای آن انتخاب شده است.

لئونارد کوهن، گِلِن گولد، سِلِن دیون، شانیا تواین، جاستین بیبر در حوزه خوانندگی، ارکستر سمفونی مونتریال و ارکستر سمفونی تورنتو در حوزه موسیقی ارکسترال برگزیدگان دوره های قبلی این جایزه هستند.

 مراسم اهدای جوایز امسال در تاریخ دوم آوریل و در شهر اُتاوا برگزار می شود.

کد خبر 3942638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha