پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۰۵

مدیرکل بهزیستی اردبیل:

همگانی کردن خدمات شهری مورد توجه ادارات اردبیل قرار گیرد

همگانی کردن خدمات شهری مورد توجه ادارات اردبیل قرار گیرد

سرعین- مدیرکل بهزیستی استان اردبیل خواستار همگانی کردن خدمات شهری با رویکرد توجه ویژه به معلولان از سوی ادارات استان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد ستاری ظهر شنبه در کارگاه آموزش تخصصی مناسب‌سازی محیط شهری و اماکن عمومی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد نزدیک به ۱۰ درصد از جمعیت شهرها شامل معلولان است.

وی افزود: در صورتی که انواع سایر محدودیت‌ها و کم‌توانی‌ها از جمله سالمندی، زنان باردار، افراد دچار بیماری‌های جسمی، مجروحان تصادفات رانندگی و کودکان ناتوان را در نظر بگیریم رقم معلولیت به مراتب افزایش خواهد یافت.

مدیرکل بهزیستی استان تأکید کرد: در چنین وضعیتی خدماتی که در سطح شهرها ارائه می‌شود نمی‌تواند بی‌توجه به نیاز افراد کم‌توان و معلول باشد.

ستاری افزود: به عنوان مثال معلولی که قادر به استفاده از خدمات بانکی و کتابخانه‌ای و یا حتی تردد ساده در سطح شهر نیست در واقع مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

وی تأکید کرد: در سال‌های اخیر قوانینی به منظور مناسب‌سازی محیط‌های شهری مصوب شده که انتظار می‌رود مورد توجه ادارات  قرار گرفته و خدمات خود را با در نظر گرفتن نیاز معلولان و افراد کم‌توان ارائه دهند.

مدیرکل بهزیستی استان به مسئولیت‌های تعریف شده ادارات در این خصوص اشاره و تصریح کرد: از جمله رعایت اصول و استانداردهای مناسب‌سازی، پیش‌بینی اعتبار مناسب برای مناسب‌سازی و صدور پروانه ساخت و پایان کار منوط به مناسب‌سازی پیش‌بینی شده است.

ستاری تأکید کرد: برابرسازی خدمات به منزله دسترسی همگانی به خدمات در سطح شهر است و انتظار می‌رود مدیران در برنامه‌ریزی‌های خود خدمت‌رسانی به  اقشار خاص را مدنظر قرار دهند.

کد خبر 3947557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha