۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۲۶

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان:

۵۰ مصدوم از معدن خارج شدند/ انفجار در عمق ۱۵۰۰ متری رخ داد

۵۰ مصدوم از معدن خارج شدند/ انفجار در عمق ۱۵۰۰ متری رخ داد

آزادشهر- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان از خارج شدن ۵۰ مصدوم از معدن زغال‌سنگ زمستان یورت خبر داد و گفت: تاکنون هیچ جسدی از معدن زغال‌سنگ زمستان یورت خارج نشده است.

حسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هم‌اکنون نیروهای امدادی در هوا رسانی از راه‌های فرعی به تونل هستند و با توجه به عمق حادثه باید انتظار هر اتفاقی را داشت.

وی افزود: در این معدن هم انفجار و هم ریزش اتفاق افتاده است و نیروهای حاضر آمادگی لازم برای امدادرسانی رادارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان ادامه داد: این حادثه در عمق یک هزار و ۵۰۰ متری تونل اتفاق افتاده و ما هنوز به محل حادثه نرسیده‌ایم.

وی تصریح کرد: تا به محل انفجار نرسیم نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم.

احمدی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون عملیات هوا رسانی انجام‌شده اما گاز منواکسید و متان هر دو مسمومیت ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: تاکنون ۵۰ مصدوم به مراکز درمانی منتقل‌شده‌اند که ۲۵ نفر از آن‌ها معدنچیانی هستند که خود را به بیرون کشیده‌اند و ۲۵ نفر افرادی هستند که برای امدادرسانی رفته بودند اما دچار مسمومیت و گازگرفتگی شده‌اند.

به گفته احمدی تاکنون هیچ جسدی از این معدن خارج نشده است و امید داریم با پایان خروج گاز و عملیات سیستم دریچه مکش معدنچیان محبوس سالم خارج شوند.

کد خبر 3969398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha