به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان کشور با حضور استان های سراسر کشور به میزبانی کردستان شهرستان سنندج برگزار شد.
دوندگان شرکت کننده در ماده های ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۵۰۰، ۵۰۰۰، ۱۰۰۰۰، ۱۱۰ متر بامانع، ۴۰۰ متربامانع و ۳۰۰۰ متر بامانع، ۱۰۰*۴، ۴۰۰*۴ متر، پرش طول، پرش سه گام، پرش با نیزه، پرش ارتفاع، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب چکش و ۱۰ کیلومتر پیاده روی و دهگانه به رقابت پرداختند.
در این رقابت ها ۲۱۰ ورزشکار حضور داشتند و در قالب ۳۱ تیم از ۳۰ استان کشور در مواد مختلف به مصاف هم رفتند.
در پایان این مسابقات، محمد حسامی در قالب تیم الف کردستان موفق شد در ماده ۴۰۰ متر با۵۱:۴۷ ثانیه نشان طلا را بر گردن آویخت و بر سکوی اول تکیه زد و در ماده ۱۰۰*۴ امدادی محمد حسامی،پیمان باباخانی،آریا بهرامی و میثم رشیدی دیگر دوندگان کردستانی عنوان دوم را به خود اختصاص دادند.
در نتیجه تیمی، استان خراسان رضوی با ۷۱ امتیاز بر سکوی نخست ایستاد، بوشهر و خوزستان به ترتیب با امتیازات ۴۵ و ۴۱ عناوین دوم و سوم را بدست آوردند، تیم کردستان الف با ۳۲ امتیاز در جایگاه پنجم قرار گرفت.
مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان کشور طی روز های پنجشنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه در استادیوم ۲۲ گولان سنندج برگزار شد.
نظر شما