به گزارش خبرنگار مهر، نصرت اله علیرضایی در اولین جلسه شورای مرکزی روابط عمومی ها ی استان قزوین که روز دوشنبه در سالن مدیریت بحران استانداری برگزارشد گفت: جایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی ها در دستگاه های اجرایی در حال نهادینه شدن است هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.
وی افزود: براساس مصوبه شورای اطلاع رسانی استان و تاکید معاون سیاسی و امنیتی استاندار بعنوان رئیس این شورا طرح ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی و مسئولان روابط عمومی ها انجام شده و در آینده نزدیک از مدیران فعال و برتر در این حوزه تجلیل می شود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری یادآورشد: ۲۷ اردیبهشت ماه روز روابط عمومی و ارتباطات تعیین شده ولی بدلیل انتخابات در شورای مرکزی روابط عمومی ها تصمیم گرفته شدبرای اینکه جشنواره روابط عمومی ها تحت تاثیر انتخابات قرار نگیرد و شاهد حضور، مشارکت و همکاری حداکثری روابط عمومی ها در برگزاری این همایش باشیم زمان جشنواره به بعد از انتخابات موکول شود.

رئیس شورای مرکزی روابط عمومی های استان قزوین اضافه کرد: در این جلسه پس از بحث و بیان نقطه نظر افراد مقرر شد جشنواره روابط عمومی ها در روز دوم خردادماه امسال با همراهی و مشارکت دستگاه های اجرایی و روابط عمومی ها برگزار شود.
علیرضایی اظهارداشت: روابط عمومی ها علاوه بر انعکاس دستاوردها و خدمات سازمان ها، نمایندگان افکار عمومی در ادارات هستند که باید زمینه شفافیت و پاسخگویی مدیران را در سازمان ها افزایش دهند.
در ادامه این جلسه همچنین هادی صادق دقیقی مدیریت آموزش و پژوهش سازمان برنامه و بودجه استان برای همکاری با شورای مرکزی روابط عمومی ها در برگزاری چهار دوره آموزشی در محورها و سرفصل های مختلف اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: در همین راستا مقرر شد دوره های آموزشی برای روابط عمومی ها مشخص شود تا پس از دریافت دیدگاهها نسبت به تعیین اولویت های آموزشی و برنامه ریزی برای برگزاری دوره ها صورت گیرد.


نظر شما