پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۲

استاندار همدان:

تخلف فرمانداران و بخشداران استان همدان در انتخابات کذب است

تخلف فرمانداران و بخشداران استان همدان در انتخابات کذب است

همدان - استاندار همدان گفت: طرح موارد اعمال تخلف فرمانداران و بخشداران استان همدان در انتخابات کاملاً کذب بوده و هیچگونه تخلفی از سوی آنان گزارش نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدناصر نیکبخت صبح چهارشنبه در جمع اعضای ستاد انتخابات استان همدان گفت: انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان با حضور حداکثری مردم، با استناد به قانون و سالم برگزار شد

نیکبخت افزود: ۲۹ اردیبهشت ماه ۹۵۱ هزار و ۲۰۳ رای در استان همدان به صندوق انداخته شد که تعداد آرای باطله ۲۸ هزار و ۹۹۰ و آرای صحیح ۹۲۲ هزار و ۲۱۳ رای بود.

وی عنوان کرد: میزان مشارکت مردم استان همدان در انتخابات ۷۳.۸ درصد بود که ۵۹ درصد آرا در شهرها و ۴۱ درصد در روستاها بوده است.

استاندار ادامه داد : همزمان با شروع رسمی انتخابات و حتی قبل از آن تعامل و هماهنگی لازم با هیئت نظارت شورای نگهبان در مراحل مختلف و جلسات هماهنگی و تبادل نظر با فرمانداران و بخشداران انجام و بخصوص در روز اخذ رأی هیچگونه گزارشی دال بر بروز ناهماهنگی اعلام نشده است.

نیکبخت اضافه کرد: در استان همدان ۱۳۷۰ شعبه اخذ رأی وجود داشت که تمام عوامل برگزاری انتخابات شامل مجریان، ناظرین و بازرسین در همه شعبه ها حضور داشته اند.

استاندار گفت: به ازای هر شعبه یا صندوق اخذ رأی ۵ تا ۷ نفر عضو اصلی شعبه، یک نماینده فرماندار، یک بازرس و تعداد ۳ تا ۵ نفر ناظر شورای نگهبان و ۲ تا ۳ مأمور محافظ صندوق انجام وظیفه می کردند و طبق گزارش ها در همه سطوح روند برگزاری انتخابات توسط مجریان و ناظرین عادی بوده و برگزاری انتخابات بصورت سالم انجام شده است.

نیکبخت عنوان کرد: از ابتدای شروع انتخابات در تمامی شعب یک سیستم کامپیوتری، احراز هویت را انجام می داد که ۹۴۵ هزار نفر از ۹۵۲ هزار نفر به صورت online و ۷ هزار نفر به صورت ofline در روستاهایی که امکانات ضعیفی داشته اند احراز هویت شده اند و قطعی سیستم بصورت ملموس نداشته ایم.

وی عنوان کرد: البته سامانه به گونه ای طراحی شده بود که در صورت قطعی شبکه نیز امکان احراز هویت وجود داشت.

استاندار همدان اظهار داشت: استان همدان جزو ۳ استان اول کشور بود که در اولین لحظات آغاز رأی گیری ارتباط کامل برقرار کردند.

نیکبخت بیان داشت: از مجموع تعداد ۱۳۷۰ شعبه اخذ رأی تعداد ۱۰۳۳ شعبه ثابت و ۳۳۷ شعبه سیار (۳۱۱ روستایی و ۲۶ شهری) بوده و تعداد شعب سیار این دوره از انتخابات تفاوتی با انتخابات دوره های قبلی نداشته و ترکیب عوامل شعب سیار اعم از ناظرین، بازرسین، مجریان و نیروهای محافظ صندوق تفاوتی با شعب ثابت نداشته است.

استاندار همدان با بیان اینکه فرمانداران و بخشداران طبق قانون به وظایف خود واقف بوده و هرگز در جهت اعمال فشار یا سوء استفاده از موقعیت نبوده اند، گفت: وجود هیئت اجرایی به عنوان مجری و سازماندهی کننده نیروها و اعضای شعب اخذ رأی از بین معتمدین مردمی که یک نهاد غیر دولتی در جریان انتخابات محسوب می شود، مانع از دخالت فرمانداران و بخشداران می شود بنابراین طرح موارد اعمال تخلف فرمانداران و بخشداران کاملاً کذب بوده و هیچگونه تخلفی از سوی آنان گزارش نشده است.

نیکبخت افزود: بمنظور استفاده مطلوب از فرصتها برای حضور مردم در پای صندوق اخذ رأی اطلاع رسانی لازم انجام شد که رأی دهندگان در ساعات اولیه و در طول روز  بصورت مستمر مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: در استان همدان تراکم مراجعه در انتهای شب و همزمان با پایان مهلت قانونی اخذ رأی بیشتر در مناطقی از مرکز استان و مراکز شهرستانها بود که علیرغم پیگیری و تلاش عوامل اجرایی و نظارتی به منظور اطلاع رسانی برای مراجعه رأی دهندگان به شعب خلوت سایر مناطق شهری، متأسفانه تعدادی از مردم که در صف بودند موفق نشدند آرای خود را به صندوق بریزند.

استاندار همدان ادامه داد: با توجه به پایش الکترونیکی از طریق سامانه انتخابات قریب ۹۰درصد رأی دهندگان استان همدان تا ساعت ۲۱ آراء خود را به صندوقها ریخته و از ساعت ۲۱ میزان مراجعه مردم به صندوقها به خصوص در روستاها و شهرهای کوچک کاسته شد اما در مرکز استان و مراکز شهرستانها به لحاظ تراکم بالای جمعیتی صف اخذ رأی وجود داشت و تا پایان مهلت قانونی اقدام به اخذ رأی شد.

نیکبخت عنوان کرد: تعداد شعب اخذ رأی در این دوره از انتخابات با دوره های گذشته تفاوت محسوسی نداشته و هیئت های اجرایی انتخابات متناسب با جمعیت هر روستا، بخش و شهرستان تعداد شعب اخذ رأی را تعیین کرده اند.

وی عنوان کرد: در خصوص امضاء صورتجلسات شمارش آراء در شعب از سوی همه عوامل شعب (اجرایی، نظارتی و...) هیچ گونه گزارشی مبنی بر عدم امضاء صورتجلسه از سوی عوامل اجرایی و نظارتی نداشته ایم و همه عوامل در تمام شعب استان صورتجلسه ها را امضاء کرده اند.

استاندار همدان اظهار داشت: همه نامزدهای انتخاباتی طبق قانون از حقوق خود استفاده کرده و در تمامی حوزه های انتخابیه طبق مقررات در صورت درخواست نامزدها برای تعیین و استقرار نمایندگانشان همکاری شده و فرمانداران نسبت به صدور کارت نمایندگان نامزدها اقدام نموده اند.

نیکبخت بیان داشت: با توجه به روند قانونی و صحت و سلامت برگزاری انتخابات و تأیید تمامی مراحل مختلف برگزاری انتخابات توسط ناظرین شورای نگهبان، در صورت بروز تخلفات احتمالی با ارائه مدارک مستدل باید به قوه قضائیه و شعبات ویژه پیشگیری و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی ارجاع شود.
 

کد خبر 3993112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha