۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۱

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

میزان ذخیره‌سازی گندم در لرستان به بالای ۷۰۰ هزار تن می‌رسد

میزان ذخیره‌سازی گندم در لرستان به بالای ۷۰۰ هزار تن می‌رسد

خرم آباد - مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: با بهره برداری از سیلوهای جدید، میزان ذخیره سازی گندم در لرستان به بالای ۷۰۰ هزار تن می رسد.

حشمت بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر در سخنانی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۴۰ هزار تن گندم در شهرستان های جنوبی لرستان خریداری شده است اظهار داشت: این شهرستان های شامل پلدختر، رومشگان و کوهدشت هستند.

وی بیان داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی خرید ۴۰۰ هزار تن گندم را از کشاورزان در سالجاری داریم.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی لرستان با بیان اینکه در حال حاضر ۶۵۵ هزار تن ظرفیت ذخیره سازی گندم را در استان داریم گفت: همچنین سیلوی ۵۰ هزار تنی کوهدشت و ازنا به زودی به بهره برداری می رسد و پیش از این نیز سیلوی ۱۰ هزار تنی پلدختر به بهره برداری رسیده است.

بهمنی گفت: با بهره برداری از سیلوهای جدید، میزان ذخیره سازی گندم در لرستان به بالای ۷۰۰ هزار تن می رسد.

کد خبر 4005150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha