پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷

اعمال قانونی حمل بار با خودروهای غیر باری/باراضافی جریمه دارد

 اعمال قانونی حمل بار با خودروهای غیر باری/باراضافی جریمه دارد

معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با وسایل نقلیه غیر باربری که اقدام به حمل بار نامتعارف می‌کنند برخورد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد موسی پور گفت: حمل بار متعارف توسط وسیله نقلیه غیر باربری همچون موتورسیکلت برابر قانون ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی افزود: بر اساس قانون بار متعارفی که از بدنه وسیله نقلیه خارج شود جریمه دارد و بر همین اساس ۴۰۰ هزار ریال جریمه برای راننده یا راکب متخلف درنظر گرفته می‌شود.

معاون ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه با اشاره به جریمه ترک نشین و سرنشین اضافی گفت: در کارت وسیله نقلیه قید شده که ظرفیت موتور یا خودرو به چه تعداد است و در صورتی که وسیله نقلیه‌ای بیش از ظرفیت ترک نشین یا سرنشین سوار کند ۱۰۰ هزار ریال به ازای هر فرد جریمه می‌شود.

سرهنگ موسی پور در پایان عنوان کرد: روزانه با موتورسوارانی که حمل بار غیرمتعارف دارند برخورد می‌شود و بیشترین اعمال قانون در مناطق ۱۱، ۱۲ و ۱۶ انجام می‌شود. همچنین در صورتی که راکب موتورسواری گواهینامه نداشته باشد به مراجع قضایی معرفی و موتور وی به پارکینگ منتقل می‌شود؛ ضمناً اگر خلافی موتورسیکلت به مرز ۱۰ میلیون ریال برسد، توقیف خواهد شد.

کد خبر 4007641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha