به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه پاکستان، «جان مک کین» رئیس کمیته نیروهای مسلح آمریکا که در راس هیئتی بلندپایه از این کشور به پاکستان سفر کرده است، با ژنرال «قمر جاوید باجوه» فرمانده کل ارتش پاکستان دیدار و گفتگو کرد.
گفتگو در مورد مسائل منطقه ای، ایجاد ثبات و امنیت در منطقه به ویژه افغانستان و همچنین مبارزه با تروریسم محور گفتگوهای طرفین اعلام شده است.
مک کین همچنین در طول بازدید از پاکستان با «سرتاج عزیز» مشاور نخست وزیر پاکستان در امور خارجی دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار اعلام کرد که موضع واشنگتن در قبال مسئله «کشمیر» تغییر نخواهد کرد و ما به سیاست پیشین خود در مورد کشمیر ادامه می دهیم.
گفتنی است که همزمان با دیدار «نارندرا مودی» نخست وزیر هند از واشنگتن، وزارت خارجه آمریکا «سید صلاح الدین» رهبر حزب «مجاهدین» کشمیر را در لیست سیاه خود قرارداد و وی را تروریست اعلام کرد.
رئیس کمیته نیروهای مسلح آمریکا همچنین در این دیدار گفت که امنیت و ثبات در افغانستان وابسته به امنیت در پاکستان است و حصول این امر بدون مشارکت و همکاری اسلام آباد امکانپذیر نیست.


نظر شما