به گزارش خبرگزاري مهر ، معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران در نهمين جلسه ارتباط مستقيم مردم با مسئولان شهرداري در محل سامانه نظارت همگاني 1888 ، گفت: اين معاونت وام كارآفريني را فقط به افرادي اعطا مي كند كه در مراكز مهارت آموزي و كارآفريني معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران فعال هستند.
احمد نوريان افزود: اين وام با چرخش بودجه معاونت فرهنگي اجتماعي در موسسه تعاوني اعتباري شهرداري تهران كسب مي شود كه هر ماه به عنوان سهميه بخشي از آن دريافت شده و از سقف 250 هزار تومان تا 2 ميليون تومان به افراد نيازمند و فعال در مراكز كار آفريني اين معاونت اعطا مي شود.
معاون شهردار تهران گفت: توزيع اين وام از ابتداي آبان امسال آغاز شده است كه افراد داراي شرايط ، اين وام را براساس ميزان اشتغال زايي دريافت مي كنند.
نوريان ، بيكاري را اساس بسياري از مشكلات و آسيب ها دانست و اظهار كرد: در حال حاضر 2 مركز كارآفريني و 10 مركز مهارت آموزي در سطح تهران وجود دارد كه با فعاليت افراد در آنها از بسياري از معضلات اجتماعي پيشگيري خواهد شد.
وي با اشاره به وجود دو گرمخانه در سطح شهر گفت: 25 هزار و 144 نفر روز در شش ماه اول سال از گرمخانه ها استفاده كرده اند و به زودي دو گرمخانه ديگر به صورت ساختمان ايجاد مي شود.
نوريان از حمايت مالي معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران از آموزش و پرورش در زمينه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در بخش دانش آموزي خبر داد و گفت: در مقطع اول دبيرستان و در نقاط محروم شهر اين معاونت براي برگزاري كلاس هاي تقويتي ويژه دانش آموزان و با هدف علاقمند كردن آنان به تحصيل و همچنين برگزاري كلاس كنكور ويژه دانش آموزان پيش دانشگاهي در اين مناطق بودجه اي را براي حمايت مالي از آموزش و پرورش اختصاص داده است كه به زودي اين طرح آغاز مي شود.
وي با اشاره به روند مثبت فعاليت هاي سامانه 137 در ارتباط ميان مردم و مسئولان اظهار كرد: از زمان راه اندازي اين سامانه 11 هزار و 512 مورد پيام درباره معاونت فرهنگي و اجتماعي دريافت شده كه 2 هزار و 933 مورد مربوط به متكديان ، 2 هزار و 865 مورد در زمينه كارتن خواب ها و 3 هزار و 778 مورد از آن در رابطه با مشاوره ، راهنمايي و پاسخگويي به شهروندان بوده است.
نوريان در مورد تعداد تماس هاي مربوط به اين معاونت با 1888 گفت: از زمان راه اندازي اين مركز تا كنون 268 تماس از طريق اين سيستم دريافت شده كه به تدريج سير نزولي داشته است و نشانگر پاسخگو بودن اين معاونت در طول اين مدت بوده است.
وي افزود: در مجموع تاكنون 5/77 درصد از پيام هاي دريافت شده رسيدگي شده ، 20 درصد آن در حال رسيدگي و 5 درصد نيز به عنوان ساير موارد رسيدگي خواهد شد.
نظر شما