۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۹

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

هنرمندان صنایع دستی در تمام شهرستان‌های استان بیمه می شوند

هنرمندان صنایع دستی در تمام شهرستان‌های استان بیمه می شوند

یاسوج- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنرمندان صنایع دستی در تمام شهرستان‌های استان بیمه می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود باقری پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: مجلس شورای اسلامی با این مسئله موافقت کرده است و همچنین جلسات کارشناسی شواری عالی میراث  فرهنگی در خصوص بیمه صنعتگران صنایع دستی برگزار شده است.

باقری اظهار کرد:  طبق این مصوبه از امروز هنرمندان صنایع دستی استان با مراجعه به ادارات میراث  فرهنگی در شهرستان‌های استان می‌توانند مراحل تشکیل پرونده خود را پیگیری کنند.

عضو کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: حوزه صنایع دستی استان دارای قابلیت‌های چشمگیری است و در راستای ایجاد اشتغال و درآمدزایی هر چه بیشتر در این بخش اقدام‌های لازم توسط مسئولان اداره‌کل میراث فرهنگی استان انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت:  تاکنون ۹ هزار هنرمند صنایع دستی در استان ساماندهی شده است.

وی افزود:  طبق پیش بینی این آمار تا پایان امسال به حدود ۱۱ هزار نفر افزایش می‌یابد.

باقری با اشاره به اینکه از ۹ هزار هنرمندی که در حوزه صنایع دستی ساماندهی شده است، تعدادی قبلا بیمه شده‌اند اظهار کرد:  بیمه هنرمندان صنایع دستی برای متقاضیان جدید است.

وی به شعار سال ۱۳۹۶ "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" اشاره کرد و عنوان داشت:  برای اشتغال‌زایی در تمامی عرصه‌ها از جمله حوزه صنایع دستی این استان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و تاکنون با افتتاح کارگاه‌های صنایع دستی و اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت به هنرمندان صنایع دستی گام‌های بزرگی را در راستای اشتغال‌زایی و تولید ملی در استان برداشته‌ایم.

باقری گفت: یکی از مزایا و نقاط قوت حوزه صنایع دستی امکان ایجاد چند فرصت شغلی با هزینه‌های محدود است.

مدیرکل صنایع دستی استان تصریح کرد: صنایع دستی به عنوان یک فرهنگ غنی و اصیل در استان با زندگی مردم  پیوند دارد و باید بیش از پیش حمایت شود.

باقری گفت: حوزه صنایع دستی صنعتی اشتغالزا و ارز آور بوده و زمینه‌ساز درآمدزایی و  تولید و اشتغال پایدار در کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.

کد خبر 4037234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha