پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱

معاون وزیر صنعت خبر داد؛

آغاز ثبت‌نام فعالان معدنی برای دریافت ۱۰هزار میلیارد تسهیلات

آغاز ثبت‌نام فعالان معدنی برای دریافت ۱۰هزار میلیارد تسهیلات

معاون وزیر صنعت گفت: امسال بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به فعالان بخش معدن و معدن کاران پرداخت می شود که ثبت‌نام از فعالان معدنی برای دریافت این تسهیلات آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت؛ «جعفر سرقینی» در جریان بازدید از معادن و کارخانه های طلای شهرستان تکاب، گفت: این تسهیلات در قالب طرح رونق و برای نخستین بار در کشور به معدن کاران اعطا می شود.

وی با اشاره به آغاز ثبت نام از معدن کاران برای دریافت این تسهیلات بیان کرد: پیش از این تنها صنعتگران از اینگونه تسهیلات استفاده می کردند اما با اجرای طرح یاد شده معدن کاران و فعالان بخش معدن نیز از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.

وی اظهار کرد: در طرح تشویقی دیگری در بخش معدن، تمام بدهی های ناشی از جرائم دیرکرد بدهی های حقوق دولتی معادن تا پایان سال ۹۵ بخشیده می شود.

وی گفت: بر اساس این طرح معدن دارانی که تا شش ماه آینده اصل بدهی خود بابت حقوق دولتی فعالیت های معدنی را پرداخت کنند مشمول بخشودگی جرایم دیرکرد می شوند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: سالانه ۴۰۰ میلیون تن انواع مواد معدنی در کشور استخراج می شود.

سرقینی افزود: ازاین میزان تولید و استخراج مواد معدنی علاوه بر تامین نیاز صنایع داخلی، بیش از ۶.۶ میلیارد دلار صادرات نیز صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۶ هزار معدن فعال در کشور وجود دارد اضافه کرد: سالانه بیش از ۸۵ میلیون تن سنگ آهن و ۷۰ میلیون تن مس در کشور تولید می شود.

وی گفت: علاوه بر این سالانه پنج تن طلا از معادن کشور در مناطق مختلف استخراج می شود که این میزان تا پایان برنامه ششم توسعه به ۱۰ تن در سال خواهد رسید.

معاون امور معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت ۲ معدن بزرگ طلا در شهرستان تکاب گفت: ۲۰ درصد طلای تولید شده در کشور از معادن طلای شهرستان تکاب استخراج می شود.

سرقینی بیان کرد: شهرستان تکاب با دارابودن ۲ معدن بزرگ طلا و کارخانه های استحصال و فرآوری به عنوان قطب تولید طلا در کشور مطرح است.

 

کد خبر 4039907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha