به گزارش خبرنگار مهر، در آغاز هفته دولت در مراسمی با حضور سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، نعمت الله دستیاری فرماندار پلدختر و جمعی از مسئولان پلدختر طرح هادی روستاهای «گری بلمک» و «چشمه شیرین» از توابع این شهرستان افتتاح شد.
فرماندار پلدختر روز پنجشنبه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح ها در دو فاز با اعتباری بیش از ۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی انجام شد.
نعمت الله دستیاری با بیان این که قیر به کار برده شده در اجرای این طرح ها و احداث معابر روستاها رایگان بوده است، افزود: فاز نخست این طرح سال ۹۵ به صورت امانی توسط ماشین آلات بنیاد مسکن عملیاتی و در بهار امسال فاز دوم آن با به کارگیری ۲ هزار تن آسفالت و سطح اجرایی ۱۲ هزار متر مربع اجرا شده که سطح کل دو روستا را در بر گرفته است.
وی گفت: در اجرای این طرح های ۶ هزار و ۷۰۰ متر مکعب خاک برداری صورت گرفته است.
نظر شما