پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ شهریور ۱۳۹۶، ۲۰:۱۲

درآخرین روز از هفته دولت؛

افتتاح ۶ پروژه عمرانی در انزلی/۱۱۴ کارمند نمونه تجلیل شدند

افتتاح ۶ پروژه عمرانی در انزلی/۱۱۴ کارمند نمونه تجلیل شدند

انزلی - همزمان با آخرین روز از هفته دولت، شش پروژه عمرانی و رفاهی و گردشگری در شهرستان انزلی به بهره برداری رسید و از ۱۱۴ کارمند نمونه این شهرستان تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور میرشمس مومنی زاده فرماندار و جمعی از مسئولان دستگاه های اجرایی انزلی، شش پروژه عمرانی، رفاهی و گردشگری در این شهرستان به بهره برداری رسید.

 این پروژه ها شامل ۱۶۰ واحد مسکن مهر و پنج پروژه رفاهی، اقامتی و گردشگری اعم از هتل آپارتمان، رستوران و تالار، مهمانپذیر بود.

برای احداث و ساخت این پروژه ها در مجموع بیش از ۱۹ میلیارد تومان هزینه و برای بیش از ۶۰ نفر اشتغال زایی شده است.

همچنین ظهر چهار شنبه در مراسمی از ۱۱۴ کارمند نمونه ادارات، نهادها و دستگاه های اجرایی و خدماتی انزلی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان دستگاه های مختلف اجرایی این شهرستان تجلیل شدند.

در این مراسم فرماندار انزلی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای تبیین خدمات نظام مقدس اسلامی و دولت برای مردم است.

میرشمس مومنی زاده با اشاره به اجرا برنامه های متنوع و افتتاح و بهره برداری از پروژه های هفته دولت در این شهرستان انزلی، افزود: این برنامه ها در قالب حوزه های هنری، فرهنگی و ورزشی و پروژه ها نیز در قالب طرح های عمرانی، خدماتی، تولیدی، صنعتی، اشتغال زایی بوده است.

وی با بیان اینکه در هفته دولت سال جاری در مجموع ۱۴۱ پروژه افتتاح و بهره برداری رسید، خاطرنشان کرد: برای اجرای و احداث این پروژه و طرح ها ۶۳ میلیادر تومان اعتبار هزینه شده است.

فرماندار انزلی با اشاره به اینکه در مقایسه با هفته دولت سال گذشته شاهد سه برابری در پروژه های شهرستان بوده ایم، گفت: البته به عنوان مسئولان شهرستان انزلی به این میزان راضی نبوده زیرا این حدود ۱۰ درصد ظرفیت و پتانسیل شهرستان را شامل شده و انزلی بیش از این میزان ظرفیت دارد.

وی بر ضرورت تلاش مضاعف برای پر کردن این خلاء در شهرستان انزلی از سوی مسئولان این شهر تأکید و تصریح کرد: باید از همه ظرفیت شهرستان برای خدمات رسانی مطلوب به مردم بهره گیری شود.

مومنی زاده با بیان اینکه یکی از برنامه ها و اولویت های شهرستان این است که با اهتمام همه مسئولان در هفته دولت سال آتی شاهد رشد ۱۰ برابری افتتاح پروژه ها باشیم، یادآورشد: برای رسیدن به این جایگاه و رشد و توسعه شهرستان تمامی مدیران دستگاه های اجرایی باید به دور از روزمرگی تلاش کنند.

وی همچنین در ادامه به اجرای پروژه های قابل توجه در آینده نزدیک در شهرستان، اشاره و اعلام کرد: ساماندهی گلزار شهدا و بازسازی ورزشگاه تختی، آغاز عملیات اجرایی پلی کلینیک تخصصی با دو هزار و ۵۰۰ متر مربع زیربنا از جمله پروژه و طرح های بزرگ در شهرستان بوده که در آینده نزدیک انجام می شود.

۱۱۴ کارمند نمونه ادارات، نهادها، دستگاه های اجرایی و خدماتی شهرستان انزلی در پایان این مراسم با دریافت لوح تقدیر و هدایایی تجلیل و تقدیر شدند.

کد خبر 4074462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha