۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان:

میزان مشارکت همدانی‌ها در ورزش همگانی بالاتر از میانگین کشوری است

میزان مشارکت همدانی‌ها در ورزش همگانی بالاتر از میانگین کشوری است

همدان - رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان گفت: استقبال مردم استان‌همدان از ورزش همگانی نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.

هادی سبزواری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش امکانات ورزش همگانی در همدان اظهار داشت: بر اساس اقدام صورت گرفته، استفاده از سالن‌های ورزشی تحت پوشش اداره کل ورزش و جوانان استان‌همدان همه‌روزه از ساعت ۵ تا ۸ صبح به‌صورت رایگان در اختیار آحاد مردم قرارگرفته و با اعزام مربی توانسته‌ایم ورزش همگانی را به‌خوبی در سالن‌ها در ساعت اولیه صبح ترویج دهیم.

وی افزود: ابتکار استان‌همدان در رایگان شدن سالن‌های ورزشی برای انجام نرمش ورزش صبحگاهی الگوی کشوری شده کمااینکه در این راه شهرداری همدان و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان یک سالن به‌طور رایگان و دانشگاه علوم پزشکی همدان ۲ سالن به‌طور رایگان در اختیار این طرح قرار داده‌اند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان بابیان اینکه ورزش همگانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بیان کرد: با توجه به اینکه سالن‌ها به‌طور رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد برای حفظ سلامتی و پایین آوردن هزینه درمان و استرس‌ها و داشتن یک زندگی سالم باید با هر سن و سالی در ورزش همگانی حضور پیدا کرد.

سبزواری عنوان کرد: ورزش همگانی نیاز به ثبت‌نام و برنامه خاصی ندارد و همه می‌توانند در آن حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به آمار ورزشکاران سازمان‌یافته بیمه‌شده هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان بیان کرد: نزدیک به ۱۳ هزار بیمه‌شده ورزشی در هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان فعالیت دارند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان‌همدان عنوان کرد: با تمام توان و پتانسیل به دنبال افزایش این آمار در سال جاری و سال‌های آینده هستیم.

کد خبر 4077369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha