به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد جعفر اسدی پیش از ظهر جمعه در رژه ۳۱ شهریور کهگیلویه و بویراحمد افزود: ما مدیون شخصیت برجسته امام هستیم و عزت و تمامیت ارضی ما مدیون امام است و امروز رهبر معظم انقلاب به عنوان ناخدای کشتی انقلاب است، که کشتی را به سمت ساحل نجات هدایت می کند.
اسدی خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس، هشت سال مقاومت در برابر استکبار داشتیم و امروز به عنوان روز شروع یک تجاوز است و ما به عنوان شروع مقاومت آن را جشن می گیریم.
وی افزود: مردم ما در دوران دفاع مقدس در برابر همه استکبار به سرکردگی شیطان بزرگ و کشورهای مختلف و نماینده آنها صدام ایستادگی کردند و هشت سال مردم ما مظلومانه مقابل این ظالمان ایستاند.
فرمانده سابق نیروی زمینی سپاه گفت: امروز روز اول محرم است و مردم ما از محرم درس گرفته اند و ما انچه داریم از محرم و صفر است و مردم ما در جنگ هشت ساله از محرم و صفر درس گرفتند.
اسدی تصریح کرد: در جنگ هشت ساله شهرهای ما متوسط دشمن بمباران شد و کودکان و مردم بی گناه ما شهید شدند و مردم استقامت بزرگی نشان دادند.
وی افزود: ما شهید دادیم ولی دست از انقلاب برنداشتیم و این جنگ، جنگ حق و باطل است و این جنگ از زمان فرزندان حضرت آدم شروع شده است و تا ظهور ادامه دارد.
اسدی گفت: اگر دیروز از مرزهای کشور دفاع می کردیم برای حفظ نظام بود، اما امروز نظام به لطف خدا و خون شهدا انقدر مستحکم است که در آن طرف مدیترانه از کیان کشور دفاع می کنیم و کسی قادر نیست نگاه چپ به کشور ما کند.
معاون بازرسی قرارگاه خاتم اظهار داشت: مردم سایه جنگ را از سر کشور برداشتند، و اگر کسی مدعی باشد که ما برداشتیم اشتباه است و سایه جنگ را خانواده شهدا برداشتند.
وی درپایان تصریح کرد: امروز در مرزهای کشور نیروی انتظامی و سپاه مرزها را صیانت می کنند و امروز در این مراسم گوشه ای از قدرت کشور به نمایش در می آید و امروز به برکت خون شهدا و غیرت رزمندگان امنیت پایدار نصیب مردم شده است.


نظر شما