۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۳

آخرین گروه از زائران حج تمتع استان قزوین به میهن بازگشتند

آخرین گروه از زائران حج تمتع استان قزوین به میهن بازگشتند

قزوین- آخرین گروه از زائران حج تمتع استان قزوین امروز به میهن بازگشتند و مورد استقبال مسئولان حج و زیارت استان و خانواده های خود قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین گروه از زائران حج تمتع امروز سه شنبه با ۴ دستگاه اتوبوس وارد قزوین شدند و در محل سازمان حج و زیارت قزوین مورد استقبال مدیر حج و زیارت استان و خانواده های خود قرار گرفتند.

امسال ۱۲۰۰ زائر از استان قزوین به مکه مکرمه عزیمت کردند و به زیارت خانه خدا نائل شدند.

مرتضی عظیمی از حجاج بازگشته از سفر معنوی حج در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هماهنگی مسئولان سازمان حج و زارت امسال بسیار خوب بود و در مکه نیز با هیچ مشکلی مواجه نشدیم و همکاری مناسب بود.

وی بیان کرد: وضعیت تدارکات، جابجایی، راهنکایی حجاج و محل اقامت در حج امسال خوب بود و رضایت حجاج را جلب کرد.

علی ایین پرست دیگر حاجی بازگشته از مکه مکرمه به خبرنگار مهر گفت: سفر امسال نظم و انضباط خوبی حاکم بود و در مجموع با مشکلی مواجه نشدیم و جای دارد از همه مسئولان و کاروانها تشکر شود.

علیرضا کلانتری مدیر حج و زیارت استان قزوین در حاشیه مراسم استقبال از حجاج در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: امسال علیرغم این که به دلایل شرایط خاصی هماهنگی های لازم کمی دیرتر صورت گرفت اما توانستیم همه کارها را بخوبی انجام دهیم و وضعیت مطلوبی داشتیم.

وی بیان کرد: با تلاش سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و وزارت امور خارجه امسال مراسم حج بدون هیچ مشکلی برگزار شد و تعداد زائران نیز ۳۰ درصد افزایش داشت در حالی که میانگین افزایش کشوری حدود ۲۵ درصد بود.

کلانتری گفت: امسال ۹ کاروان برای اعزام حجاج پیش بینی شد که ۵ کاروان مدینه قبل و ۴ کاروان مدینه بعد بود و آخرین گروه امروز به سلامت وارد ایران و سپس وارد قزوین شدند و مورد استقبال خانواده های محترم خود قرار گرفتند.

حج امسال بدون هیچ حادثه و مشکلی برگزار شد

وی اضافه کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده امسال مراسم حج تمتع بدون هیچ مشکل وحادثه ای برای حجاج برگزارشد و پرونده این رویداد مهم امروز با ورود آخرین گروه از حجاج کشور و استان قزوین بسته شد.

آماده مراسم اربعین هستیم

کلانتری با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی و برنامه های ویژه این ایام یادآورشد: امسال ننیز مانند سالهای گذشته با تمهیدات فراهم شده شرایط خوبی برای برپایی موکب و پذیرایی و استقبال از زائران استان فراهم شده و برای ثبت نام نیز مشکلی نداریم.

وی بیان کرد: امسال ۲۵ هزار نفر برای اعزام به مراسم اربعین از استان قزوین سهمیه پیش بینی شده و با همکاری همه دستگاههای اجرایی مقدمات اعزام زائران نیز فراهم شده است.  

کلانتری یادآورشد: با توجه به شرایط ویژه کشور عراق امسال وضعیت خاصی حاکم است و هیچ زائری بدون گذرنامه و روادید اجازه ورود به عراق را نخواهد داشت لذا از شهروندان انتظار داریم نسبت به تهیه گذرنامه و روادید اقدام کنند.

وی افزود: مدت اعتبار گذرنامه ها باید حداقل شش ماه باشد و از زائران درخواست می شود ضمن بررسی تاریخ اعتبار گذرنامه برای روادید هم از همین امروز اقدام کنند و این کار را به روزهای نزدیک اربعین موکول نکنند.

مدیر حج و زیارت استان قزوین اظهارداشت: همه زائران باید مراقب افراد سودجو باشند و از طریق افراد ناشناس و مراکز بدون مجوز با وسوسه سفر ارزانتر و یا بدون گذرنامه فریب نخورند و از طریق مراکز رسمی اقدام کنند و چون به صورت انفرادی و گروهی هم میتوانند اقدام کنند شرایط سهل تر شده است.

کلانتری یادآورشد: ستاد اربعین با پیش بینی ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای اعزام ۲۵ هزار نفر نسبت به اعزام زائران اقدام خواهد کرد.

کد خبر 4098817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha