۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۳

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر:

۶۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد بوشهر اهدا شد

۶۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد بوشهر اهدا شد

بوشهر - مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: ۶۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد بوشهر اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی پیش از ظهر چهارشنبه در آئین تحویل ۶۰۰ واحد مسکونی به مددجویان استان بوشهر اظهار داشت: مسکن یکی از دغدغه‌های اساسی مددجویان است که رفع این مشکل به صورت ویژه در دستور کار است.

وی با تقدیر از تلاش‌های سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برای ساخت و تحویل این واحدهای مسکونی به مددجویان کمیته امداد استان بوشهر اضافه کرد: سپاه و بسیج در همه عرصه‌ها حضوری گسترده و تاثیرگذار داشته است و همواره شاهد خدمات دهی این نهاد هستیم.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از رفع مشکل مسکن مددجویان طی مدت پنج سال خبر داد و بیان کرد: از توان خیرین، خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و مدیران دولتی و غیردولتی در راه استفاده خواهیم کرد.

وی گرانی مسکن را یکی از مهمترین مشکلات و معضلات در سطح استان بوشهر عنوان کرد و ادامه داد: ۳۰ درصد مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر با مشکل مسکن روبرو هستند.

لطفی یکی از مهمترین اهداف ساخت مسکن برای مددجویان را جلوگیری از مهاجرت به شهرها عنوان کرد و افزود: شاهد مشارکت گسترده‌ای در ساخت مسکن برای مددجویان هستیم.

وی گفت: امروز ۶۰۰ واحد مسکونی اهدایی مقام معظم رهبری رهبری به مددجویان کمیته امداد استان بوشهر اهدا شده است.

کد خبر 4099620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha