پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴

استاندار فارس:

برای خروج از مشکلات به دانشگاه پناه می برم/ دانشگاه مرکز آزادی

برای خروج از مشکلات به دانشگاه پناه می برم/ دانشگاه مرکز آزادی

شیراز _ استاندار فارس گفت: برای خروج از مشکلات به دانشگاه و دانشجویان پناه می برم که در این مسیر دانشگاه ها راه عملی برون رفت از خشکسالی را ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل تبادار ظهر دوشنبه در مراسم بازگشایی دانشگاه های شیراز افزود: سال تحصیلی نماد آغاز مجدد حرکت و پویایی ملی است.

وی ادامه داد: همزمانی بهار علم و بهار ایثار یادآور علم و عمل است، عاشورا به عنوان کانون شکل گیری هویت شیعه امری فرا تاریخی است و باید همواره خود را عاشورایی بدانیم راه علم آزادی است و مرکز آزادی  نیز دانشگاه است.

استاندار فارس یادآور شد: مسیر توسعه و رفع مشکلات کشور در مسیر دانشگاه ها است و برای رسیدن به این مهم در فارس به دانشگاه رابطه نزدیکی خواهم داشت.

تبادار افزود: نیروی متخصص زیاد و ظرفیت فراوان است اما نیازمند اتحاد و همدلی هستیم که دانشگاه ها باید با بازنگری مسیر خود راه رسیدن به علم و فناوری را طی کنند.

وی افزود: توجه به دانش های نوین و پژوهش محور لازم است و دستگاه های اجرایی استان برای مباحث پژوهشی و علم محور را به دانشگاه های استان واگذار و کارهای خود را توسعه دهند.

استاندار فارس تصریح کرد: همه دستگاه های اجرایی باید کمک کند که عوامل محدودکننده از بین برود و فضا برای فعالیت همگان فراهم گردد.

تبادار تاکید کرد: دانشگاه ها باید در مسیر تجاری سازی دستاوردهای علمی فضای کار دانش بنیان را توسعه دهند و بنا دارم برای رفع مشکلات به دانشگاه پناه ببرم و راه حل را از دانشجویان و اساتید طلب کنم.

وی با اشاره به بحران خشکسالی فارس گفت: دانشگاه ها با ارائه فعالیت های کاربردی نقشه برون رفت از این بحران را ارائه کنند.

کد خبر 4108758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha