پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴

نماینده مردم کوهرنگ در مجلس خبر داد:

۳۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری احداث می شود

۳۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری احداث می شود

شهرکرد- نماینده مردم شهرستان های کوهرنگ، اردل، کیار و فارسان در مجلس شورای اسلامی گفت: ۳۰ خانه ورزش روستایی در چهارمحال و بختیاری احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کاظمی پیش از ظهر شنبه در مراسم آغاز چهارمین المپیاد ورزشی روستاییان استان با اشاره به سفر وزیر ورزش و جوانان به شهرکرد در هفته گذشته، گفت: درصورتی‌که نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان دهد که حوزه ورزش استان در بعد سخت‌افزاری از جمله اماکن ورزشی و تجهیزات و بعد نرم‌افزاری مانند حامیان مالی با مشکل روبروست، دولت یک خط اعتباری ویژه‌ای برای استان در نظر می‌گیرد.

وی با اشاره به برخی اظهارنظرها در فضای مجازی در خصوص دستاوردهای سفر وزیر ورزش و جوان به چهارمحال و بختیاری، افزود: مکاتبات لازم برای تعیین وضعیت حوزه ورزش استان انجام‌شده است و به‌زودی اعتبارات محقق می‌شود.

نماینده مردم شهرستان های کوهرنگ، اردل، کیار و فارسان در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه ورزش استان چهارمحال و بختیاری مظلوم واقع‌شده و در بخش بانوان و مناطق روستایی این مظلومیت مشهودتر است، تصریح کرد: با اختصاص اعتبارات، بخشی از طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی استان تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد و ورزش استان با برنامه‌ریزی‌های مطلوب به دوران پرافتخار خود بازخواهد گشت.

کاظمی در پایان از اختصاص مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال برای تهیه تشک کشتی در شهر اردل خبر داد و گفت: با نظر مساعد فدراسیون ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی و محلی شرایط لازم برای ایجاد ۳۰ خانه ورزش روستایی در چهار شهرستان اردل، کوهرنگ، فارسان و کیار فراهم می‌شود.

کد خبر 4127195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha