اسماعیل احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکل قطعی اینترنت کتابخانه های عمومی استان کردستان، افزود: متاسفانه طی چند روز گذشته ارتباط اینترنتی کتابخانه های سطح استان کردستان قطع شده است و پیگیری های لازم در خصوص رفع این مشکل صورت گرفته است.
وی ادامه داد: طی چند روز اخیر به صورت مرتب با شرکت مخابرات استان و ارتباطات زیرساخت در تماس بوده ایم و وعده داده شده است که طی یکی دو روز آینده این مشکل به صورت کلی بر طرف می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان ضمن پوزش از مراجعین به کتابخانه های عمومی این استان، گفت: این قطعی ارتباط به دلیل ارتقاء زیرساخت های ارتباطی استان کردستان به وجود آمده است و انتظار می رود که بر اساس وعده داده شده در کمترین زمان ممکن رفع شود.
وی با اشاره به تلاش اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان در راستای ترویج امر کتابخوانی و بهره برداری از تمامی ظرفیت های در اختیار، یادآور شد: بهره برداری از تمامی ظرفیت ها و شیوه های ارتباطی در این بخش یکی از ضرورت های اصلی است.


نظر شما