دکتر علیرضا پرند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر برگزاری این مانور و تاریخ اجرای آن به توافق سازمان های مذکور رسیده و بزودی محل دقیق برگزاری این مانور اعلام خواهد شد.
وی گفت: با توجه به اینکه هنوز فرهنگ سازی مناسبی در میان مردم برای پرهیز از مسافرت های غیر ضروری در فصل زمستان صورت نگرفته این مانور در فضای طبیعی برگزار می شود تا نحوه مواجهه با حوادث احتمالی در فصل زمستان به صورت ملموس تری برای مردم به نمایش گذاشته می شود.
معاون عملیاتی سازمان امداد و نجات در خصوص میزان آمادگی نیروهای هلال احمر برای حضور در طرح زمستانی امسال گفت: امسال نیز مطابق سال گذشته 64 گردنه برفگیر از سوی پلیس راه کشور به سازمان امداد و نجات هلال اعلام شده که با توجه به بالا بودن میزان حادثه خیزی در این محل ها، امدادگران هلال احمر به صورت شبانه روزی در این مناطق حضور داشتند.
پرند همچنین اظهار داشت: از آغاز طرح زمستانی امسال ، 151 پایگاه زمستانه هلال احمر به صورت ثابت و 105 پایگاه نیز با آغاز فصل سرما و بسته به شرایط آب و هوایی در مناطق مذکور مستقر خواهند شد که در هر یک از این پایگاه از وجود یک پزشک ، 3 امدادگر ، یک آمبولانس و ست اقلام ضروری بهره گیری شده و در صورت وقوع حادثه امدادگران حاضر در این پایگاه ها امکان اسکان و تغذیه اضطراری برای حادثه دیدگان فراهم خواهند آورد.
وی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی کشور امسال ، زمستان سخت تری نسبت به سال گذشته در پیش خواهیم داشت ، گفت: امدادگران هلال احمر در طرح زمستانی سال جاری، با توان و امکانات مجهزتری نسبت به گذشته در پایگاه های جاده ای حاضر و به حادثه دیدگان خدمات امدادی ارایه خواهند داد.


نظر شما