۱۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۱۲

رایزنی فرهنگی ایران در عراق:

ضرورت تقویت گفتمان مقاومت/استکبارستیزی در پیام اربعین نهفته است

ضرورت تقویت گفتمان مقاومت/استکبارستیزی در پیام اربعین نهفته است

کربلا- رایزن فرهنگی ایران در عراق با تأکید بر ضرورت تقویت گفتمان مقاومت، گفت: استکبارستیزی در گفتمان اربعین نهفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام غلامرضا اباذری امروز پنج‌شنبه در دومین روز از همایش علمی و بین‌المللی اربعین در هتل جواهر کربلا بصیرت افزایی را از اهداف این همایش دانست.

وی با بیان اینکه پیام اربعین، همان پیام عاشورا و سالار شهیدان است، اظهار کرد: این گردهمایی در تلاش است تا باورهای دینی را در میان زائران توسعه دهد و این نشست‌های علمی باهدف ارتقای سطح معنوی اربعین برگزار می‌شود.

رایزن فرهنگی ایران در عراق با بیان اینکه در اربعین به‌غیراز مباحث زیارتی باید مباحث معرفتی و معنوی را دنبال کرد، گفت: ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و معرفتی اربعین را مدنظر داشت، اربعین پیام‌های مختلف انسانی دارد و تلاش خواهیم کرد این پیام به گوش جهانیان برسد.

وی جهانی‌سازی اربعین را از دیگر اهداف همایش بین‌المللی اربعین دانست و ادامه داد: هدف از حضور زائران کشورهای مختلف در اجتماع عظیم اربعین حسینی باید به‌درستی به جهانیان منتقل شود.

 آزادی و آزادی‌خواهی مهم‌ترین پیام اربعین

حجت‌الاسلام اباذری با اشاره به اینکه یکی از پیام‌های مهم اربعین آزادی و آزادی‌خواهی است و تصریح کرداستکبارستیزی در گفتمان اربعین نهفته است و باید این گفتمان توسعه یابد.

وی با بیان اینکه دو ملت و کشور ایران و عراق دارای نقاط مشترک هستند، ادامه دادهمسایگی، روابط تاریخی، مرز مشترک، دین و مذهب، فرهنگ، وجود عتبه‌های مقدسه در دو کشور و دشمن مشترک را از محورهای اصلی نقاط مشترک ایران و عراق است که با تکیه‌بر این مشترکات می‌توان بر دشمنان فائق آمد.

رایزن فرهنگی ایران در عراق با اشاره به اینکه امروز دشمنان در حال توطئه علیه کشورهای اسلامی بوده و از اتحاد و وحدت مسلمانان نگران هستند، ادامه دادبه همین دلیل هر روز به بهانه‌ای دشمنی خود را نمایان می‌کند، تجزیه‌طلبی در عراق از جدیدترین توطئه‌هایی بود که خوشبختانه با هوشیاری ملت عراق با شکست روبه‌رو شد.

وی رژیم صهیونیستی را دشمن مشترک دو کشور دانست و گفت: رژیم صهیونیستی اخیراً توطئه تقسیم عراق را در سر می‌پروراند ولی گفتمان مقاومت اجازه نداد عراق تجزیه شود.

حجت‌الاسلام اباذری با بیان اینکه هدف رژیم صهیونیستی  تجزیه و کوچک کردن کشورهای اسلامی است، اظهار کردبه برکت گفتمان مقاومت، عراق آزاد و مستقل باقی خواهد ماند و حاکمیت و تمامیت ارضی آن حفظ می‌شود.  

وی تأکید کرد: امروز کشورهای اسلامی باید با اتحاد و همدلی در مقابل دشمن واحد خود بایستند و تنها راه آن تقویت گفتمان مقاومت است و باید بر نقاط مشترک تمرکز بیشتری کنیم.

همایش علمی و بین‌المللی اربعین به همت کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزارشده و دومین روز آن با محور « اربعین و مقاومت اسلامی» اختصاص داشت.

شرکت‌کنندگان در نشست امروز در موضوع‌های ظرفیت اربعین و احیا و تقویت گفتمان مقاومت، نقش بانوان و خانواده در گفتمان مقاومت اسلامی و نقش مرجعیت دینی در تقویت فرهنگ مقاومت اسلامی سخنرانی کردند

کد مطلب 4139323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha