۱۹ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۵۲

آتش سوزی منزل مسکونی در اردبیل/اتصال جاروبرقی حادثه آفرید

آتش سوزی منزل مسکونی در اردبیل/اتصال جاروبرقی حادثه آفرید

اردبیل - در پی اتصال سیم جاروبرقی در یک منزل مسکونی در شهر اردبیل آتش به تمامی اسباب و لوازم آن خسارت وارد ساخت.

به گزارش خبرنگار مهر،   مدیر عامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل شامگاه جمعه در حاشیه بررسی این حادثه به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه یک واحد مسکونی در ۱۴ متری بهشت زهرا و منطقه گلمغان عصر امروز دچار حریق شد.

محمد رضا یعقوبی تصریح کرد: این حادثه در غیبت ساکنان خانه مسکونی و به دلیل اتصال سیم برق اتفاق افتاد که منجر به سوختن تمامی اسباب طبقه دوم یک ساختمان دو طبقه شده است.

وی افزود: بررسی ها نشان می دهد پریز جارو برقی و چرخ خیاطی با وجود غیب ساکنان به برق متصل بوده که اتصالی آن منجر به حریق شده است.

مدیر عامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل تاکید کرد: این حادثه خسارت جانی نداشته و ماموران آتش نشانی ایستگاه شماره چهارم به موقع به محل اعزام شدند.

یعقوبی به ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل برقی تاکید و اضافه کرد: در برخی از حوادث حریق بی دقتی در استفاده از لوازم برقی مشاهده می شود.

کد خبر 4140245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha