به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دباغ عبداللهی صبح دوشنبه در مراسم کمپین تخصصی صادرات در اردبیل تصریح کرد: صنایع دستی استان از قابلیت صادراتی بالایی برخوردار است و با این وجود با موانعی در توسعه صادرات مواجه هستیم.
وی متذکر شد: از جمله اینکه ضروری است تولیدات صنایع دستی در بازارهای بین المللی معرفی شوند و برای توسعه صادرات از ظرفیت فضای الکترونیک استفاده شود.
وی با بیان اینکه راهاندازی کمپین تخصصی صادرات خردهفروشی فرصتی برای معرفی تولیدات در فضای مجازی است، اضافه کرد: به واسطه اقداماتی از این قبیل میتوانیم سهم خود از بازارهای بینالمللی را ارتقا دهیم.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی استان در تشریح قابلیت های صنایع دستی استان ادامه داد: تاکنون در ۶۱ رشته صنایعدستی پروانه تولید صادر شده است.
وی با اشاره به ثبت پروانه تولید ۱۷ هزار نفر فعال صنایعدستی در سامانه اینترنتی، اضافه کرد: علاوه بر این بیش از ۱۰ هزار نفر نیز بدون پروانه تولید در رشته های مختلف صنایعدستی فعالیت دارند.
معاون صنایعدستی میراث فرهنگی استان با اشاره به صدور سالانه نزدیک به ۷۰۰ پروانه صنایعدستی در استان ادامه داد: ۱۶ اثر صنایع دسی استان در فهرست آثار ناملموس به ثبت رسیده است.
به گفته دباغ عبداللهی ۳۴ نشان ملی مرغوبیت و سه نشان مرغوبیت یونسکو تاکنون به تولیدات استان اختصاص یافته و علاوه بر این سه نشان ملی جغرافیایی نیز داریم.
وی با بیان اینکه صنایعدستی سالانه به اشتغال هزار نفر در استان کمک می کند، ادامه داد: ۹ مرکز آموزشی و ۲۵۰ باب فروشگاه صنایعدستی در این استان دایر است.
معاون صنایعدستی میراث فرهنگی استان متذکر شد: تاکنون هزار و ۸۱۰ مجوز مشاغل خانگی در سطح استان ارائه شده است و سه هزار و ۱۸۴ نفر در ۳۷ رشته صنایعدستی بیمه شدند.
نظر شما