۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

مسئول آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک خبر داد؛

تصادف در جاده قدیم قم/ راننده محبوس نجات یافت

تصادف در جاده قدیم قم/ راننده محبوس نجات یافت

ری- مسئول آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک، از تصادف شدید۲ خودرو در جاده قدیم قم و نجات راننده محبوس شده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید فروغی صبح دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تماس یکی از شهروندان خبر وقوع تصادف در جاده قدیم قم، حوالی دوربرگردان مهدی آباد به مرکز آتش نشانی کهریزک اعلام شد و نیروهای امداد و نجات ایستگاه شماره ۲ بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

وی در تشریح این حادثه گفت: نیروهای امداد و نجات پس از حضور در محل حادثه مشاهده کردند که یک دستگاه خودرو تویوتا با یک دستگاه پراید برخورد شدید داشته و راننده پراید به دلیل وارد شدن ضربه سنگین به خودرو داخل کابین محبوس و به شدت از ناحیه گردن دچار آسیب شده است.

مسئول آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک افزود: نیروهای امداد و نجات ابتدا اقدام به قطع برق خودرو کرده و سپس با دستگاه قفل بر و دیلم درب خودرو را باز کرده و راننده را نجات داده و باتوجه به آسیب دیدگی شدید مصدوم را تحویل نیروهای اورژانس دادند.

فروغی بیان داشت: در پایان این عملیات نیروهای آتش نشانی خودروها را به حاشیه جاده انتقال داده و بازگشایی مسیر تردد سایر خودرو ها را فراهم ساختند و پس از تحویل موقعیت تصادف به نیروهای کلانتری و پلیس راهور محل حادثه را ترک کردند.

مسئول آتش نشانی و مرکز خدمات ایمنی شهرداری کهریزک در پایان گفت: سرعت و سبقت غیر مجاز و عدم رعایت فاصله طولی درحین رانندگی یکی از مهمترین دلایل وقوع تصادفات در این محور و سایر کمربندی های شهر محسوب می شود که به طور میانگین روزانه منجر به وقوع یک تصادف می شود.
 

کد مطلب 4168689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha