پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۲

مدیرکل ارشاد آذربایجان غربی:

سمینار ملی همزیستی اقوام به میزبانی ارومیه برگزار می‌شود

سمینار ملی همزیستی اقوام به میزبانی ارومیه برگزار می‌شود

ارومیه- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: امسال هفتمین سمینار ملی تعایش اقوام اواخر ماه جاری به میزبانی ارومیه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر کریمی ظهر چهارشنبه در نشست خبری همایش ملی تعایش اقوام با بیان اینکه بیش از 100 مقاله به دبیرخانه هفتمین سمینار تعامل اقوام و ادیان این استان ارسال شده است افزود: این مقالات در چهار محور مهندسی فرهنگی اقوام و ادیان، مدیریت ارتباط جمعی و همبستگی اجتماعی، رسانه اقوام و ادیان و قدرت نرم و  همدلی و همزبانی در حوزه اقوام و ادیان به رشته تحریر تهیه شده است.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی به لحاظ تنوع عمزیستی اقوام و پیروان ادیان آسمانی به بسیاری از دیگر استان‌ها تفاوت‌های بارزی دارد اضافه کرد: استان آذربایجان غربی از لحاظ اقلیمی با سه کشور مختلف هم مرز است که همین هم‌جواری سبب نزدیکی و همزیستی پیروان ادیان اسمانی با مذاهب و قومیت‌های گوناگون است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون سه کتاب از مجموعه مقالات ارائه شده به این سمینارها چاپ شده است، گفت: در صورت تامین بودجه، مقالات ارائه شده به هفتمین سمینار تعامل اقوام و ادیان آذربایجان غربی نیز به چاپ می‌رسد.

وی با اشاره به زمان قبلی برگزاری این همایش که قرار بود در هفته وحدت برگزار شود اظهار داشت: به دلیل ناهماهنگی در فراهم‌سازی امکان حضور  وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارومیه نتوانستیم آن زمان این همایش را برگزار کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی افزود: هدف از برگزاری این مراسم همگرایی ملی و نشان دادن زندگی برادرانه شهروندان با قومیت‌ها و ادیان مختلف در کنار یکدیگر در ایران اسلامی و استان آذربایجان غربی است که روز 27 آذرماه به میزبانی ارومیه برگزار می‌شود.

وی ایجاد مرکز مطالعات اقوام و ادیان در دانشگاه ارومیه را بسیار ارزشمند خواند و افزود: به دنبال ایجاد مرکز آفرینش اقوام و ادیان در ارومیه هستیم و به نقش مراکز این چنینی در ایجاد وحدت و همدلی اعتقاد داریم.

کد خبر 4171445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha