پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

صنعت نفت حریف ساده‌ای برای استقلال نیست

صنعت نفت حریف ساده‌ای برای استقلال نیست

مهاجم سابق آبی پوشان گفت: هواداران استقلال باید منطقی و واقع بین باشند و در این فصل انتظار قهرمانی از این تیم نداشته باشند.

سید علی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط کنونی آبی پوشان گفت: پیروزی‌های خوبی که در لیگ و جام حذفی مقابل سپاهان و ایرانجوان به دست آمد باعث شد تا انتظارات از استقلال خیلی بالا برود. اما هواداران باید واقع بین باشند و بدانند که بستر قهرمانی در این فصل برای استقلال فراهم نیست و در بهترین حالت این تیم بتواند به جمع سه چهار تیم بالای جدول برسد.

وی در خصوص دیدار مقابل صنعت نفت بیان داشت: صنعت نفت و کمالوند بازی با تیم های بزرگ را خوب بلد هستند و در بازی های بزرگ نتایج خوبی می گیرند. آنها در این فصل هم استقلال را برده اند و هم پرسپولیس را و این موضوع تایید کننده حرف من است. آنها به تازگی در ورزشگاه آزادی پرسپولیس را از گردونه جام حذفی کنار بزند و به اعتقاد من این یعنی به صدا در آمدن زنگ خطر برای استقلال. قطعا صنعت نفت در این بازی حریف ساده‌ای نیست و به راحتی امتیازات بازی را به استقلال نخواهد داد.

مهاجم سابق آبی پوشان گفت: در بازی صنعت مقابل پرسپولیس دیدیم که این تیم ابزار لازم برای استفاده بهینه از ضد حملات را دارد. آنها بارها با ضد حملات شان توانستند پرسپولیس را با خطر مواجه کنند. استقلال هم در صورت غفلت از ضد حملات صنعت نفت اسیر آن خواهد شد.

موسوی در خصوص نقل و انتقالات آبی پوشان بیان داشت: من فرق زیادی بین بیت سعید و یعقوب کریمی با محسن کریمی و برزای نمی بینم. هر چهار نفر از نظر فنی به هم نزدیک هستند. اما مهم این است که کدام یک از آنها به تفکرات سرمربی و تاکتیک‌های او نزدیک باشند. حالا که شفر برزای و محسن کریمی را خواسته حتما این دو به تفکرات وی و تاکتیک‌هایی که قرار است در نیم فصل دوم مورد استفاده قرار بگیرد نزدیک تر هستند.

کد خبر 4180147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha