مریم سلاجقه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از روز گذشته در استان کرمان اظهار کرد: از ظهر امروز به تدریج فعالیت این سامانه کاهش پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه در اکثر شهرستان های استان کرمان شاهد بارش برف و باران هستیم، افزود: میزان بارش برف در دهبکری ۲۰ سانتی متر، لاله زار ۱۹ سانتی متر، بردسیر هفت سانتی متر، رابر هشت سانتی متر، سیرجان پنج سانتی متر و ریسه شهربابک پنج سانتی متر است.
وی میزان بارش برف در شهر کرمان تا ساعت ۱۱ صبح امروز را یک سانتی متر ذکر و تصریح کرد: بارش ها به صورت برف و باران بوده و در کرمان، شهربابک، زرند و رفسنجان بارش باران را هم شاهد بوده ایم.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان یادآور شد: سامانه بارشی گفته شده شرق استان را پوشش نداده و بر این اساس در شهرستان های شرقی نظیر بم و ریگان بارندگی نداشته ایم.
تداوم روند کاهشی دما تا پایان هفته جاری
سلاجقه از وزش باد شدید در برخی مناطق استان کرمان طی امروز خبر داد و افزود: با خروج سامانه کاهش محسوس دما در سطح استان خواهیم داشت که این روند کاهشی تا پایان هفته ادامه دارد.
وی گفت: پیش بینی می شود دمای هوا در سطح استان کرمان طی روزهای آتی بین هفت تا هشت درجه کاهش پیدا کند و صبح فردا (سه شنبه) دمای هوا به شدت سرد خواهد بود.
سلاجقه با اشاره به اینکه لغزندگی و یخ زدگی معابر عمومی و جاده ها دور از انتظار نیست از رانندگان خواست که نکات ایمنی را رعایت کنند و گفت: طی امروز و فردا پدیده «مه» را در جاده ها استان کرمان داریم که از فردا به تدریج از غلظت مه کاسته می شود.
وی از احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی به ویژه در مناطق جنوبی استان کرمان خبر داد و گفت: کشاورزان تهمیدات لازم برای جلوگیری از محصولات را به کار گیرند ضمن اینکه تنظیم دمای گلخانه ها و سالن های پرورشی هم باید مدنظر قرار گیرد.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان با اشاره به اینکه براساس نقشه های هواشناسی حداقل تا ۱۰ روز دیگر سامانه بارشی دیگری وارد استان کرمان نمی شود، افزود: بارندگی های طی سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
نظر شما