پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور:

تولیدات کشاورزی باید با روش های نوین و تکنولوژی روز صورت گیرد

تولیدات کشاورزی باید با روش های نوین و تکنولوژی روز صورت گیرد

نیشابور - مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: تولید محصولات کشاورزی باید به روش های نوین و با استفاده از تکنولوژی روز صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی فرهمند راد ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: تلاش روستاییان و عشایر، کشاورزی و دامداری نیشابور را پویا کرده است به  گونه ای که نیشابور در تولید محصولات کشاورزی و دامی در منطقه جایگاه ویژه ای دارد.

وی افزود: تولیدات باید به روش های نوین و تکنولوژی روز صورت گیرد و این عامل بیشترین سهم را در تولید محصول دارد و وظیفه دولت است که زیرساخت ها را فراهم آورد.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ابراز کرد: مهم ترین عامل موثر در توسعه، رویکرد انسانی است و باید نگاه های ما در کشور ملی باشد تا در تمامی عرصه ها با جدیت و تلاش حضور پیدا کنیم.

وی بیان کرد: دولت برای اجرای طرح آبیاری قطره ای ۷ میلیون تومان و بارانی ۶ میلیون تومان کمک می کند و بیشتر زمین های نیشابور ناهموار است.

فرهمند راد خاطر نشان کرد: در دهه فجر کشتارگاه جدید نیشابور با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه آنفلوآنزا پرندگان تاکنون در خراسان رضوی و نیشابور دیده نشده است و ۱۵ واحد مرغداری تخم گذاری و ۹ هزار تن تخم مرغ درسال تولید داریم که بیش از ۲ برابر شهرستان است و به همین علت به خارج از شهرستان صادر می کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ابراز کرد: خرید زعفران را از کشاورزان از ۵ آذر شروع و تا ۳۰ آذرماه ادامه داده ایم و سعی کرده ایم که دست واسته ها از بین بروند، ما ۴۰ درصد وجه زعفران را در زمان خرید پرداخت و ۶۰ درصد بعدی را در سه ماه پرداخت می کنیم.

وی در واکنش به استفاده از فاضلاب در بخش آبیاری سبزی در نیشابور گفت: طبق قانون مجازات، استفاده از پس آب و فاضلاب ممنوع است و ۲ کار گروه در نیشابور  وجود دارد که بر این موضوع نظارت دارند.

فرهمند راد ادامه داد: تا زمانی که آب موجود در تسویه خانه به تایید محیط زیست نرسیده است استفاده نمی شود و آبیاری سبزی نیشابور از قنوات و چاه های عمیق که در داخل مزارع است انجام می شود و از آب فاضلاب استفاده نمی شود.

کد خبر 4206797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha