پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۴۹

امام جمعه موقت ورامین:

فرمانداری ویژه ورامین ابلاغ شود

فرمانداری ویژه ورامین ابلاغ شود

ورامین- امام جمعه موقت ورامین درجلسه دیدارمردمی استاندارتهران بااشاره به عدم دعوت از امام جمعه درشورای برنامه ریزی استان، برای اولین بار پس از انقلاب گفت: فرمانداری ویژه ورامین ابلاغ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی ظهر دوشنبه در جلسه دیدار مردمی محمد حسین مقیمی استاندار تهران طی سخنانی گفت: ورامین شهر قیام ۱۵ خراد است و امام راحل فرمودند آقایان محترم و جوانان ورامین به ما حق ویژه ای دارند.

وی خدمات انجام شده در ورامین را مورد اشاره قرار داد و افزود: به برکت انقلاب اسلامی خدمات زیادی در ورامین انجام شده اما هنوز حق مردم ادا نشد.

امام جمعه موقت ورامین اضافه کرد: از مسئولان نظام اسلامی توقع داریم فرمایشات امام و رهبری را دنبال کنند، انتظارات مردم زیاد نیست.

وی  با اشاره به عدم دعوت از امام جمعه در شورای برنامه ریزی استان تهران، برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی گفت: ما تعداد زیادی شهدای مهاجر مدافع حرم داریم که مشکلات فراوانی دارند.

محمودی افزود: معضلات زیادی در خصوص خانواده های شهدا وجود دارد.

وی به استقرار فرماندهی شرق استان تهران در ورامین اشاره کرد و گفت: زمین این فرماندهی تامین شده اما برای ساختمان آن اقدامی نشده است.

امام جمعه موقت ورامین با بیان این که فرماندهی انتظامی شرق استان تهران از نعمت گاز بی بهره است، ادامه داد: برای استقرار این فرماندهی زحمات زیادی کشیده شده است، نباید مشکلاتی ایجاد شود، تا این فرماندهی از ورامین انتقال یابد.

وی گفت: به ورامین وعده داده شد که هم زمان با جدایی پیشوا از ورامین فرمانداری ویژه ورامین ابلاغ شود، اما پس از گذشت سال ها هنوز این اتفاق نیافتاده است.

کد خبر 4206817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha