به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر سلیمی با اشاره به دستورکار جلسه امروز (سه شنبه، ۱۹ دی ماه) کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: این جلسه پیرامون بررسی اغتشاشات اخیر برگزار شد.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: در این جلسه علل بروز اغتشاشات و آشوبهای اخیر مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون پیرامون راهکارهای جلوگیری از به وجود آمدن چنین آشوب هایی صحبت کردند.
وی ادامه داد: ابتدا اغتشاشات صرفا اعتراض برخی مردم بود اما برخی آشوبگران روی آن مانور داده و آن را به اغتشاش تبدیل کردند که تمامی این مباحث در کمیسیون بررسی شد.
سلیمی همچنین تصریح کرد: برخی فسادها نیز در دستگاه ها وجود دارد که باعث برخی مباحث مثل قاچاق کالا و ارز یا برخی اشتباهات در مؤسسات مالی و اعتباری شده بود که تمام اینها مورد بررسی قرار می گیرد.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد دو نفر از اعضای این کمیسیون درباره آشوب های اخیر گزارشی تهیه کرده و روز یکشنبه به کمیسیون ارائه کنند.
نظر شما