به گزارش خبرنگار مهر، معصومه پارچیان صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: به دنبال انتشار بوی نامطبوع توسط برخی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی بهاران و صدور اخطاریه و تذکرات متعدد، این واحدها در حال خرید و نصب تجهیزات جدید جلوگیری از بو هستند.
پارچیان افزود: روز گذشته برای ششمین بار متوالی در هفته گذشته از شهرک صنعتی بهاران به اتفاق نمایندگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار، نمایندگان بهداشت، صنعت معدن و تجارت و شورای شهر بهار بازدید به عمل آمد و محدوده داخلی و اطراف شهرک صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.
پارچیان ادامه داد: در خصوص انتشار بوی نامطبوع توسط یک واحد آلاینده در این شهرک و در پی تذکرات متعدد، مشخص شد واحد موصوفی در حال خرید و نصب تجهیزات جدید جلوگیری از انتشار بو در کنار تجهیزات قبلی و نصب شده است.
وی گفت: واحد تولید اسید سولفوریک واقع در شهرک صنعتی بهاران به دلیل ممانعت از ورود مامورین اجرایی و بازرسین حفاظت محیط زیست، مطابق ماده ۱۶ قانون هوای پاک به مراجع قضایی به منظور رسیدگی ارجاع شد و دومین واحد تولید اسیدسولفوریک واقع در شهرک صنعتی بهاران که به دلیل بالا بودن فاکتورهای مورد سنجش از حد استانداردهای محیط زیستی، به مراجع قضایی ارجاع شده بود به رفع نواقص و پرداخت جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم گردید.
وی اضافه کرد: در محدوده شهرک فرهنگیان بهار نیز به یک واحد متخلف تولید ام دی اف به دلیل سوزاندن ضایعات اخطاریه داده شد و متصدی واحد در محل با تجهیزات لازم اقدام به خاموش کردن آتش کرد.


نظر شما