۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹

مینی بوس ایدز فردا به تجریش می رسد

مینی بوس ایدز  فردا به تجریش می رسد

مینی بوس ایدز با هدف اطلاع رسانی ، پیشگیری، تشخیص زود هنگام، درمان و حمایت از مبتلایان به این بیماری، فردا – ۱۷ بهمن ماه - در میدان تجریش مستقر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سودابه سوداگر مدیر اداره سلامت  شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت:در این طرح که با همکاری اداره کل سلامت شهرداری تهران و انجمن احیاء ارزش ها از ۱۶ آذر ماه همزمان با هفته جهانی ایدز در مناطق ۲۲ گانه تهران آغاز شده  ،مینی بوس ایدز در سطح بوستان ها و اماکن پر تردد مناطق مستقر شده است و فردا به میدان تجریش می رسد.

وی گفت: این مینی بوس مجهز به وسایل آزمایشگاهی ایدز است که به منظور ارائه خدمات مشاوره ای و تست اچ آی وی از ساعت ۱۱ الی ۱۵ در پایانه اتوبوسرانی میدان تجریش مستقر و خدمات لازم را به مراجعین ارایه    می دهد.

سوداگر اجرای برنامه های هفته سرطان را از دیگر اقدامات اجرایی در این هفته دانست و خاطر نشان کرد: به مناسبت هفته جهانی سرطان  که از  ۸ الی ۱۵ بهمن ماه ادامه داشت  اداره سلامت شهرداری منطقه یک ایستگاه سلامت و همایش خود مراقبتی و سرطان را برگزار کرد .

رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه یک افزود: در این همایش که با موضوع " خود مراقبتی و سرطان " برگزار شد، ۱۵۰ نفر از شهروندان با خدمات مرکز خیریه سرطان رضوی ، سرطان پوست، راهکارهای پیشگیری و درمان آن آشنا شدند و دکتر چنگیزی در خصوص امواج الکترو مغناطیس و اثرات آن بر سلامت و زندگی شهروندان و راهکارهای ایمن سازی در برابر امواج را ارائه نمود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت .

وی برپایی ایستگاه سلامت در  مترو تجریش را از دیگر برنامه ها دانست که  خدمات سلامت محور رایگان همچون غربالگری قند خون و فشار خون ، اطلاع رسانی و توزیع بروشور و کتاب خود مراقبتی توسط بهبود یافتگان بیماری سرطان را به بیش از ۱۰۰ مراجعه کننده ارائه داد.

کد خبر 4220313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha