۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۲۳:۳۹

عضو خبرگان رهبری:

مردم پای نظام ایستاده اند/ چهار دهه صبر، صلابت و مقاومت مردم

مردم پای نظام ایستاده اند/ چهار دهه صبر، صلابت و مقاومت مردم

شاهرود - عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب پای نظام ایستادند، گفت:مردم به علت کم‌کاری برخی مسئولان انقلاب را رها نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی شامگاه شنبه در مراسم یادواره شهدای اصناف شاهرود به میزبانی مسجد مدرسه قلعه این شهر بابیان اینکه مردم به علت کم‌کاری برخی مسئولان انقلاب را رها نمی‌کنند، ابراز داشت: امروز مردم باید هوشیار باشند چراکه دشمن از طریق اعمال فشارهای اقتصادی و با فراگیر کردن بیکاری و چشم‌گیر شدن عدم رونق بازار و بازماندن کارخانه‌ها از تولید می‌کوشد تا مشکلات در جامعه زیاد شود و به‌نوعی می‌خواهد مردم را در برابر انقلاب قرار دهد.

وی افزود: این ناپختگی و خامی دشمنان ما است تا از طریق مشکلات اقتصادی ملت را روبروی انقلاب قرار دهند، مردم با تشخیص مسیر خود و پیگیری مطالبات به حقشان از راه منطقی هیچ‌گاه با انقلاب قهر نمی‌کنند چراکه این ملت برای این انقلاب هزینه بسیاری پرداخت کرده اند.

مسئولان از فرصت خدمت گذاری به مردم استفاده کنند

عضو جامعه مدرسان حوزه علمیه قم بابیان اینکه مردم وفادار به اسلام بارها اثبات کردند که پای انقلاب ایستاده و از رسول خدا جدا نمی‌شوند، ابراز داشت: کسانی که کاری برای خدمت‌رسانی به مردم انجام نمی‌دهند باید از این فرصتی که خداوند در اختیار آن‌ها گذاشته به نحو مطلوب استفاده کنند و با کوتاهی از آن نزد رسول خدا و مردم روسیاه خواهند شد.

حسینی خراسانی بابیان اینکه چهار دهه صبر، صلابت و مقاومت مردم در پیشگاه خداوند موردتکریم است، تصریح کرد: طی این چهار دهه در همه این سال‌ها یک روز آرام نداشتیم چراکه هرروزمان با آمادگی برای مقابله با توطئه‌های دشمن سپری شد یک نمونه آن جنگ هشت‌ساله دفاع مقدس بود که تمام‌قد در برابر همه ابرقدرت‌ها ایستادیم.

وی افزود: در هیچ دوره‌ای آرام و قرار نداشتیم چراکه بدخواهان و دشمنانی که فکر نمی‌کردند ما یک سالکی انقلاب را جشن بگیریم امروز با همه بغض و کینه‌های استکبار تولد در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب قرار داریم.

۲۲ بهمن ماه امسال تماشایی خواهد بود

عضو خبرگان رهبری بابیان اینکه انقلاب راحت و ارزان به دست نیامده است، ابراز داشت: جشن ۴۰ سالگی انقلاب را در حالی فردا به نمایش خواهیم گذاشت که طی این سال‌ها انقلاب‌های بسیاری رخ داد و رژیم‌های بسیاری با خروش ملت‌ها ساقط شد اما هیچ‌کدام ماندگار نشدند لذا ۲۲ بهمن‌ماه امسال به تعبیر رهبر معظم انقلاب تماشایی خواهد بود.

حسینی خراسانی بابیان اینکه مردم در انقلاب مصر طاغوت و فرعون را به زیر تخت کشیدند اما در حسرت جشن یک‌سالگی آن ماندند، تصریح کرد: قدرت‌هایی که اجازه ندادند تا ملت بیچاره مصر اولین سالگرد انقلاب خودشان را جشن بگیرد این بار برای انقلاب ایران نقشه کشیدند تا از همان روش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی اقدام کنند اما هر بار با شکست مواجه شدند و امروز به استقبال ۴۰ سالگی انقلاب خواهیم رفت.

وی بابیان اینکه برای رسیدن به صلابت و اقتدار جمهوری اسلامی هزینه بسیاری صرف شده است، افزود: امروز با هوشیاری نیروهای مقاومت خواب از چشمان دشمنان ربوده‌شده است لذا برای آنکه ایران کشور خوبان شود خون‌دل‌های بسیاری خوردیم و این به‌رایگان به دست نیامده است.

حسینی خراسانی با تاکید بر اینکه بی‌اغراق این انقلاب و نظام یک عطیه و موهبت الهی است لذا با خدمت کردن به مردم باید قدردان صاحبان اصلی آن باشیم، اضافه کرد: انقلاب با تکیه‌بر قدرت الهی ملت ماندنی خواهد شد لذا باید تلاش کنیم تا این ماندگاری تا اتصال به دولت ولی‌عصر (عج) امتداد پیدا کند.

کد خبر 4224763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha